Dokler bodo Hrvati volili ustaško usmerjene politike bodo samo nazadovali. Prav je tako. Vi imejte svoj ustaški ponos še naprej, četudi crknete od lakote. Bravo Slovenija, samo tako dalje!!!!
Se ne strinjam. Evropa temelji na pravi h kateremu so se zavezale vse članice. V kolikor je ta kršen (kar evidentno je) se naj tako posameznico eliminira, osami kakorkoli sankcionira. Vračanje v neke čase, ki so bili 50+ let nazaj,… ...prikaži več nima smisla. Mi smo danes tukaj in ne 50+ let nazaj. Get over že no.
marasem @ Idiote in skote , Ustaši so v Jasenovcu pokončali 3000- 3500 Slovencev in to Slovencev, ki so jih Nemci pregnali s Štajerskega , ne Hrvaških Slovencev ! Marš govno SDS-ovsko !
Butel maloumni , vir informacij je Ambasada RS v Zagrebu , tam pa je karierna
veleposlanka , o kateri lahko zveš vse na temle naslovu ! Bedak zarukani ! http://www.zagreb.veleposlanistvo.si/index.php?id=3217&L=%278
Ker sem jaz pri vseh novicah skeptik , sem šel sam na omenjeni portal Index preveriti ,če res pišejo tako , kot je prenešeno in prevedeno. Res se temu tako VENDAR Index. hr navaja kot vir informacij AMBASADO R Slovenije… ...prikaži večje v Zagrebu ! In se sedaj sprašujem , kaj se greste oz. koji vam je kurac !
Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo.
JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV.
Pridruži se mi po pošti: plavec.joz@gmail.com /
WhatsApp: +33758119861
Dokler bodo Hrvati volili ustaško usmerjene politike bodo samo nazadovali. Prav je tako. Vi imejte svoj ustaški ponos še naprej, četudi crknete od lakote. Bravo Slovenija, samo tako dalje!!!!
Še vedno bolje ustaške, kot pa komunajzarske.
Se ne strinjam. Evropa temelji na pravi h kateremu so se zavezale vse članice. V kolikor je ta kršen (kar evidentno je) se naj tako posameznico eliminira, osami kakorkoli sankcionira. Vračanje v neke čase, ki so bili 50+ let nazaj,… ...prikaži več nima smisla. Mi smo danes tukaj in ne 50+ let nazaj. Get over že no.
marasem @ Idiote in skote , Ustaši so v Jasenovcu pokončali 3000- 3500 Slovencev in to Slovencev, ki so jih Nemci pregnali s Štajerskega , ne Hrvaških Slovencev ! Marš govno SDS-ovsko !
Zurnalček, nekaterim je IQ popolna tujka in kot take ovce sledijo svojemu vitezu teme.
A so tudi Hrvati nasedli pravljicam naših prorežimskih medijev?
Butel maloumni , vir informacij je Ambasada RS v Zagrebu , tam pa je karierna veleposlanka , o kateri lahko zveš vse na temle naslovu ! Bedak zarukani ! http://www.zagreb.veleposlanistvo.si/index.php?id=3217&L=%278
Zakaj si nehal jemati tablete? Nisi dober brez njih :-))))
Ker sem jaz pri vseh novicah skeptik , sem šel sam na omenjeni portal Index preveriti ,če res pišejo tako , kot je prenešeno in prevedeno. Res se temu tako VENDAR Index. hr navaja kot vir informacij AMBASADO R Slovenije… ...prikaži večje v Zagrebu ! In se sedaj sprašujem , kaj se greste oz. koji vam je kurac !
Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. Pridruži se mi po pošti: plavec.joz@gmail.com / WhatsApp: +33758119861