Tako je,če si le poslušni hlapec,ki dosledno izpolni vsak ukaz komandanta- odstopa sigurno ne bo,dokler ne bo potrebe za žrtvovanje krivca v kateri od mnogih afer,ki se kar kopičijo-takrat ga bodo odpikali kot gnilo jabolko....
Opravičilo: " Opravičujem se Janezu Janši, ker sem verjel njegovima objavama na tw in fb. Prav tako se opravičujem, da sem verjel portalu Nova24. Obljubljam, da se bom poboljšal in jim nikoli več ne bom verjel." Drugega opravičila nimam, tudi… ...prikaži več če dobim 100 Matozovih pisem. Hvala
— Marjan Šarec (@sarecmarjan) May 9, 2020
[ Ljudmila Noval: “Gospodu Hojsu sem ponudila ... Dejal je še, da pol leta ne bo deloval v politiki. ..." ] Svojo načelnost je kameleon pokazal že kot član stranke NSi. Tak nenačelen jebiveter ni dobrodošli v nobenem podjetju, zato… ...prikaži več mi je popolnoma jasno zakaj se kot klop oklepa stranke najbolj pokvarjenih še živečih kariernih komunistov.
Jaz,če bi bil na njegovem mestu...,če me vprašajo zakaj nisem odstopil...,"Pa zakaj ti ne odstopiš kot novinar,mene še najbolj nezaupljiva mačka povoha,je zaupljiva do mene,kako bi se pa do tebe obnašala pa ne vem"... .Verjetno bolj slabo.
bedak si iz preprostega razloga Hojs je pred kamerami izjavil.......nepreklicno sem odstopil in Janša je sprejel odstop......kaj ti ni jasno a si res tak podn te družbe, da ti ni jasno
Tako se obnašajo ljudje brez morale in brez karakterja.
Tako je,če si le poslušni hlapec,ki dosledno izpolni vsak ukaz komandanta- odstopa sigurno ne bo,dokler ne bo potrebe za žrtvovanje krivca v kateri od mnogih afer,ki se kar kopičijo-takrat ga bodo odpikali kot gnilo jabolko....
Edina rešitev pred to mafijo so takojšnje volitve.
Sluzavec sluzavi pokvarjeni sektas..fuj
nepreklicni odstop lahko prekliče samo lažnjiva baraba
Opravičilo: " Opravičujem se Janezu Janši, ker sem verjel njegovima objavama na tw in fb. Prav tako se opravičujem, da sem verjel portalu Nova24. Obljubljam, da se bom poboljšal in jim nikoli več ne bom verjel." Drugega opravičila nimam, tudi… ...prikaži več če dobim 100 Matozovih pisem. Hvala — Marjan Šarec (@sarecmarjan) May 9, 2020
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.XXdate.pw
Hojs odhojsej v svoj hojsnik in čakaj,da bo "vojna"končana nato pa odpri okna,da se boš nažru frišnga lufta!!
Človek brez lastnega mnenja in karakterja je sluzavec in podrepnik. Hojs je dokazal,da je hlapec svojega gospodarja. Smili se mi .
[ Ljudmila Noval: “Gospodu Hojsu sem ponudila ... Dejal je še, da pol leta ne bo deloval v politiki. ..." ] Svojo načelnost je kameleon pokazal že kot član stranke NSi. Tak nenačelen jebiveter ni dobrodošli v nobenem podjetju, zato… ...prikaži več mi je popolnoma jasno zakaj se kot klop oklepa stranke najbolj pokvarjenih še živečih kariernih komunistov.
Ja kaj pa za njega pomeni nepreklicno?Zgleda da si to besedo narobe razlaga,kot vsi politiki!
Hojs se je postavil na zadnje tačke in polizal roko svojega gospodarja in dobil kreker.
Janša ne odpira kuvert v katerih ni Denarja Kaj zdaj ni jasno??
Jaz,če bi bil na njegovem mestu...,če me vprašajo zakaj nisem odstopil...,"Pa zakaj ti ne odstopiš kot novinar,mene še najbolj nezaupljiva mačka povoha,je zaupljiva do mene,kako bi se pa do tebe obnašala pa ne vem"... .Verjetno bolj slabo.
ti si bedak
Zakaj bi odstopu? Pa naj Jani Mdrrr odstopi. Naj pusti službo. Jaz mu nič ne verjamem niti zaupam.
bedak si iz preprostega razloga Hojs je pred kamerami izjavil.......nepreklicno sem odstopil in Janša je sprejel odstop......kaj ti ni jasno a si res tak podn te družbe, da ti ni jasno
Ja sam Janša trenutno nima nadomestka zanj.
ne seri takega nesposobneža najdeš povsod je pa res, da težko najdeš tako ovco, ki vsemu kima
Vračam nazaj mojo fotografijo,moj zaščitni znak.
za domovino z ,,,,,,? naprej!