Očitno ima Panvita Mir neustrezne higienske razmere ! Izgleda, da inšpekcijska služba v obratu lastnilom gleda skozi prste ! Podkupljeni državni uradniki , očitno !
Tudi jaz pri njih že dolgo ne kupujem več mesa. Tudi njihove blagovne znamke se tudi izogibam. Baje naše meso izvažajo, slabšo kakovost pa uvažajo in jo predelujejo pri nas.
Lepo,da vedno tako hrano ljudje lahko vrnejo nazaj.
Kak pa tisti,ki so jo že pojedli?!
Kaj bo njim vrnila katera koli trgovina?
Vem,vem naj molijo,da ne zbolijo.
Sam trgovina ne bo plačala zaplete pri zdravljenju
Spet Panvita in AVE! Vsakih par mesecev nekaj najdejo pri njih.
Očitno ima Panvita Mir neustrezne higienske razmere ! Izgleda, da inšpekcijska služba v obratu lastnilom gleda skozi prste ! Podkupljeni državni uradniki , očitno !
Bojkotirati Hofer, vse ponujajo po Bizovičar- hofer cenah, tudi listerijo če je potrebno.
Prodajajo jo tudi druge trgovine.Ni prvič, da je z izdelkom Iz AVE nekaj narobe.Se kdo vpraša zakaj?
Tudi jaz pri njih že dolgo ne kupujem več mesa. Tudi njihove blagovne znamke se tudi izogibam. Baje naše meso izvažajo, slabšo kakovost pa uvažajo in jo predelujejo pri nas.
VSE TO SE JE PRODAJALO PO HOFER CENI - JAZ SE HOFERJU IZOGNEM DALEČ NAOKOLI
Ne to je laž, umira se samo zaradi covid-a, ostalega ni.
To salamo prodajajo tudi druge trgovine.
Lepo,da vedno tako hrano ljudje lahko vrnejo nazaj. Kak pa tisti,ki so jo že pojedli?! Kaj bo njim vrnila katera koli trgovina? Vem,vem naj molijo,da ne zbolijo. Sam trgovina ne bo plačala zaplete pri zdravljenju
www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks
www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks
www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks
a se je ovca nažrla te salama ali kako to, da še nič ne komentira o vladi in covidu. namesto žganja malo donata, pa bo vse ok-
To pa zdej nisi lepo rekel. Ujj ravno zdej ko to pisem smo v okolici Mirne imeli potres