Po količini policajev, ki sodelujejo pri preiskavah, mora biti pa že kaj hujšega kot žemlja oziroma sendvič. Če ne bo spet tisto Tresla se je gora rodila miš. Odvisno od imen vpletenih v dokaj dober "posel".
res mi ni jasno, da ta lopovski slovenistan še fukcionira ... ne vem, a je še kaj za pokrast, mislim, privat je pač lopovščina, če je pa javno , potem je pa še ... očitno
Jaz sem včeraj predčasno poplačal leasing 301€,pa moram javiti zakaj sem predčasno poplačal.Javiti moram v izogib
pranju denarja.Na banki ni mogla verjeti.
Snežko?
Golob?
Spet bo precej hrupno,na kraju pa aretiran kakšen kurji tat,ki je posodil svoje ime za burek......
Po količini policajev, ki sodelujejo pri preiskavah, mora biti pa že kaj hujšega kot žemlja oziroma sendvič. Če ne bo spet tisto Tresla se je gora rodila miš. Odvisno od imen vpletenih v dokaj dober "posel".
Ali zakonito zbirajo dokaze?
res mi ni jasno, da ta lopovski slovenistan še fukcionira ... ne vem, a je še kaj za pokrast, mislim, privat je pač lopovščina, če je pa javno , potem je pa še ... očitno
Seveda je še marsikaj za pokrast. Niso zastonj kolesarili 2 leti.
Kdaj pa pridejo na vrsto oni, ki so zafurali milijarde.
Odvisno ali bo Golob odobril 600€ dodatka sodnikom in tožilcem. Če ne bo, morda še kdo pride na vrsto. Recimo premier, bratušek, janković...
So Jankovića namerno izpustili, ker je še v preiskavi?
A so to preiskave v zvezi GEN-I?
V zvezi z zaščitnimi maskami in dr. Pristinskim
Jaz sem včeraj predčasno poplačal leasing 301€,pa moram javiti zakaj sem predčasno poplačal.Javiti moram v izogib pranju denarja.Na banki ni mogla verjeti.
To pa skoraj ne verjamem. Js sem predčasno položil 20.000 pa nič.
LudvikK 100% res na koncu pogodbe o poplačilu klauzula.