Slovenija
576 ogledov

Hipsterji, okras Ljubljane

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • pan 09:29 20.september 2011.

Hahaha, na FDVju pa res najdeš vse mogoče diplome. Niti trudijo se ne prikriti, da "luft mešajo".

• 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 22:12 19.september 2011.

Jao a vi to resno hahahahahaa. Pa diploma o hipsterjih, jao jao.

• puksicd 22:20 19.september 2011.

Kar ne morem se nehati smejati. Takšne banalne teme so samo dokaz o nekreativnosti in obupanosti slovenskih wannabe intelektualcev. To diplomo bom snel s spleta smo zato, da me bo spravila v dobro voljo.

• resnici_v_oci 23:02 19.september 2011.

Ej, super članek! Končno en slovenski časopis, ki no ostal nekje v prejšnjem stoletju in dejansko spremlja aktualno dogajanje na sceni. Podpiram, čeprav ne maram hipsterjev, ampak so pa za obravnavat tkole! ;)

• Stolp 10:45 20.september 2011.

Da niti ne komentiram prvih dveh komentarjev od spodaj saj lepo kažeta na zaplankanost Slovenčkov.

• kapibara 15:32 20.september 2011.

- Naporedek SLO , novi val intelkutano izobraženih intelekutalce, ki bodo popeljali SLO v svetovni razcvet...- doma pa na bremenu stršev, ker KAO , ne dobijo dela...??

• Stolp 10:43 20.september 2011.

Na FDV-ju sicer resda velikokrat mešajo 'luft' ampak če tako gledaš na stvari potem je mešanje 'lufta' vse kar ni hoditi v službo, jesti, se umivati in spati pa seksati zgolj za razplod. Aja pa iti v nedeljo k maši seveda!

• Jape Dejgmah 17:50 23.september 2011.

Torej: Hipsterji so subkultura, ki vzema estetiko drugim subkulturam, sama pa prispeva najmanj. To, da so čisti, je zelo relativno - še "hipster" na sliki je neobrit. Enako je z "lepoto", ki je tudi relativna. Problemov ne zganjajo, ker nimajo ...prikaži več nikakršnega mnenja o svetu, razen, da je vse preveč mainstream. Njihove pričeske... Zelo podobno, le da črno ali svetlo blond, so imeli pripadniki Goth subkulture že v osemdesetih in prej, medtem ko se je hipster subkultura razvila v zadnjih letih. Avtorica naloge si diplome ne zasluži, je pa ZELO opazno, da je iz FDV-ja (od koder je prišel celo doktorat, če se ne motim, iz bureka... -.-)

• Leon Pušnik 19:36 20.september 2011.

na tale članek enostavno človk ne ve kaj bi napisal, problem ni v tem da naj bi bili neproblematični ker so in to ravno iz razloga, ker prihajajo iz recimo temu bogatih'' družin in se obnašajo vse prej kot neproblematično ...prikaži več obnašajo se kot da so vredni več kot katerokoli drugo živo bitje na svetu in ne vidim razloga zakaj bi jih bilo potrebno še dodatno poveličevati in višati ego ker ga že tako ali tako imajo preveč, in NE tukaj definitivno ne gre za zavist! sploh pa kaj pa sem potem jaz glede na to, da me veseli moda, glasba, sem razgledan ter ne maram hipsterjev?

• resnici_v_oci 22:45 20.september 2011.

morda si nekdo, ki je ze v letih? morda gej? :) v dobrem pomeni besede; nic slabega misljeno. menim pa, da v clanku ni nikakrsnega povelicevanja, gre za obravnavo fenomena, vse tri komentatorke povedo nek svoj vidik. kakor jaz vidim, ...prikaži več bi bilo najlazje hipsterje raztrgat na prafaktorje in popljuvat. se mi zdi fer, da so naredili bolj prizanesljivo, predstavili sceno, ki je vecini v sloveniji se neznana, zdaj pa sledijo kake nadgradnje, sj najbrz ni zadnjic, da se pise o tem. je pa fajn, da se je prvic in glede na to, da so danes celo na 24ur poročilih na tv debatirali o tem članku, je najbrz namen dosezen?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.