Zaklent,pa ključ stran vržt!!!
NE ! Lahko kdo najde in odklene ! - KUJ PRETOPIT !!
A je tista flajš mašina iz Srbije od nakro kartela , pod plombo al se jo da najet ? Vfrašam za prjatla
Kakšna kemična kastracija bi mu koristila in spremenila njegovo celotno podobo. S takimi ne bi smelo biti milosti.
Jaz mislim,da bo on čez kakšnih do 5 let neprepoznaven taval s tresavico po psihiatriji,brez da bi vedel kako mu je ime... .
FrancoMaginario👍sem podobnih misli !
Prevarant smrdljivi živel z isposojenim denarjem na veliki nogi,dolžen na vse strani...
Če bi ta zločin obravnavali kot se spada, bi Julka še imela dve roki!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Zaklent,pa ključ stran vržt!!!
NE ! Lahko kdo najde in odklene ! - KUJ PRETOPIT !!
A je tista flajš mašina iz Srbije od nakro kartela , pod plombo al se jo da najet ? Vfrašam za prjatla
Kakšna kemična kastracija bi mu koristila in spremenila njegovo celotno podobo. S takimi ne bi smelo biti milosti.
Jaz mislim,da bo on čez kakšnih do 5 let neprepoznaven taval s tresavico po psihiatriji,brez da bi vedel kako mu je ime... .
FrancoMaginario👍sem podobnih misli !
Prevarant smrdljivi živel z isposojenim denarjem na veliki nogi,dolžen na vse strani...
Če bi ta zločin obravnavali kot se spada, bi Julka še imela dve roki!