Svet
42288 ogledov

Grozljive podrobnosti nesreče, v kateri je umrl 14-letni otrok

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • T_rex 17:38 21.februar 2025.

sofer je meu zihr alko u krvi zto je mislu spiz'dt ki`flcm pa mu ni glih g_ratou kokr se je zamislu zto bo pa zdej preostank zivlena ornk najebu kr je edin prow ... 🤦‍♂️

mahatma2 16:48 21.februar 2025.

Tisti ki meni, da so policaji krivi za smrt otroka nima vse pošlihtano v glavi. Policaja je dolžna voznika ujeti, ne pa da ga pusti brez sankcij naprej . Kriv je ta možakar , ki je s sinom pobegnil pred ...prikaži več policijo. To je popolnoma v nasprotju z vsemi moralnimi normami. Ni izključeno, da če bi mu uspelo pobegniti bi to storil ponovno, da v vzgledu za sina sploh ne razpravljamo. Policija je delala v skladu s pooblastili, žal pa je naletela na psihopata brez razuma , ki je povzročil tragedijo

• Luksi 09:27 19.februar 2025.

Kriv je seveda voznik, ampak policija naj bi bila usposobljena za delo s takšnimi norci. In dejstvo je, da se ne bo ustavil do konca, zato pregoni nimajo smisla, saj lahko pride do strašnih posledic. Potrebno je defenzivno delovanje s ...prikaži več strani policije in blokada na varnem mestu. Ker pa je danes vsak nasilnež brez možganov lahko policaj se pa takšne stvari dogajajo.

• Idioti 13:25 19.februar 2025.

Morda ne veste , da so naši policaji najslabši vozniki od vseh polcajev sveta . Pelte se z Kamničanom in poglejte dvorišče razbitih vozil na Vodovodni ! Ni čudno , kajti kadeti so se učil vožnje na poligončku v Tacnu ...prikaži več in ko so prišli na cesto so državni organi / vozniška komisija/ dajala izpite /državnim organom / kadetom v Tacnu . Samim seb . Me prav zanima , kolko jih je padel in bilo izključenih zaradi5x padca na izpitu ! Da nes pa Štajerci divjajo po LJ , PA ŠE PO SVOJI VASI NE ZNAJO VOZIT !

• Idioti 00:11 19.februar 2025.

Kot da policaji niso imeli podatkov , kje stanuje in ga pričakati z drugo patruljo doma . Edini kivci za smrt otroka so POLICAJI in to velja tudi za naše pametnjakoviče. Sem proti pregonom , sem pa za takojšnje streljanje ...prikaži veče na voznika, če se ne ustavi, ker mora POLICIJA zaščititi državljane , ne pa da preganja norce po mestu in tako ogroža vse živo !

NickMason 08:05 19.februar 2025.

Sem doživel,kako norc razmišlja,ko je 180km/h čez glavno ulico drvel,tako da sem si zapomnil za vse večne čase ,nikoli več s takim butlom,tako da še uživajo v adrenalinu,policija je dolžna take nemudoma ustavit.

• Anolla 00:42 19.februar 2025.

! Samske ženske vas čakajo na -- Sexy24.mom

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.