Zdaj,meje so zaradi pandemije zaprte,osebja imamo še tukaj premalo.Tako,da se Slovenci ne
bi po nepotrebnem "naprtili" v Zagreb,ker lahko
še poleg vsega s seboj prinesejo virus.
kvasetotidogajamona TI SI EGOITIČNI IDIOT! Kako ti je lahko vseeno za takšne tragedije? Upam, da bo drugim tudi vseeno zate ko te bo kuzla lizala- ko boš crkoval!
Mene zanima kaj dogaja doma,a ne v eni Ustašiji.To se jim bo itak ponovilo,podobno kot v Albaniji.Si pozabil kako so zadrževali kolone tovornjakarjev,pa Piranski zaliv... .
Jebem li jih bolesne.Tvorovi ludi.
Sam opeka po tleh.. taka bajat se sesede kot peščeni grad... Tista fotka, k mamice v naročjih držijo svoj zaklad.. tista je pretresujoča...
Zdaj,meje so zaradi pandemije zaprte,osebja imamo še tukaj premalo.Tako,da se Slovenci ne bi po nepotrebnem "naprtili" v Zagreb,ker lahko še poleg vsega s seboj prinesejo virus.
boli mene kurac kaj se dogaja na hrvaškem! raje poročajte vse možno o koronavirusu
To sem jim lahko čez nekaj dni ponovi še v hujši obliki.
kvasetotidogajamona TI SI EGOITIČNI IDIOT! Kako ti je lahko vseeno za takšne tragedije? Upam, da bo drugim tudi vseeno zate ko te bo kuzla lizala- ko boš crkoval!
Mene zanima kaj dogaja doma,a ne v eni Ustašiji.To se jim bo itak ponovilo,podobno kot v Albaniji.Si pozabil kako so zadrževali kolone tovornjakarjev,pa Piranski zaliv... . Jebem li jih bolesne.Tvorovi ludi.