Da to verjamejo nekateri pri nas še nekako razumem. Ampak, da to verjamejo Švedi, je pa to katastrofa! In da je to res verjamem približno toliko kot to, da sta pri nas vlada in opozicija enotni.Tale članek ima samo… ...prikaži več eno napako: datum nastanka bi moral biti 1.april.
zato ker jim starejši perejo možgane ko še odraščajo ,zakaj pa mislite da so taki,če bi kup muslimanskih otrok ločili in odrasli v našem svetu bi bili povsem običajni ljudje
Ja, ja, zanimiv fenomen ??? Res čudno da tega fenomena ne zaznajo v Izraelu med palestinskimi otroki ???
Da to verjamejo nekateri pri nas še nekako razumem. Ampak, da to verjamejo Švedi, je pa to katastrofa! In da je to res verjamem približno toliko kot to, da sta pri nas vlada in opozicija enotni.Tale članek ima samo… ...prikaži več eno napako: datum nastanka bi moral biti 1.april.
Ahaha, kakšno nabijanje, zbolijo tako ko jih je treba deportirat. Pa ne me j***t da še verjamete takim bučkam.
podobno je pri naši smetani, ko pristane na sodišču... vsi na smrt zbolijo
To so novinarske bučke. ... če vrjamete temu pol vrjamete porav v vse
Točno tako!!!!
moja hči je padal v komo, ko sem ji povedal, da ji ne bom kupil ajfona. mi že grozi s člankom v žurnalu
Zanimivo da se to dogaja samo na Švedskem, nekako razumen pri starih ljudeh ko vejo kaj jih čaka, majhni otroci pa ne.
zato ker jim starejši perejo možgane ko še odraščajo ,zakaj pa mislite da so taki,če bi kup muslimanskih otrok ločili in odrasli v našem svetu bi bili povsem običajni ljudje
Če bi mene starši zavijali v rute v svobodnem svetu, kjer se drugi otroci oblačijo sproščeno, bi tudi padel v komo :D