Normalno da ne. Ne vem kdo je mislil da bo ta virus kar izgnil. Malo morgen. S tem se bomo morali navadit živet in stvar rešena. Enako kot z gripo in z ostalimi virusi. Nič posebnega.
Nobenega virusa ne bomo ''globalno izkoreninili'', to je iluzorno, bedasto, tipično za trenutno propagando. Globalno bomo ukinili bedasto propagando in korona-fašistične ukrepe. ''Strokovnjakinja'' - epidemiologinja Grmek Košnik (žena pulmologa Košnika), bi lahko kaj naredila za ljudi - ukiniti bi morali… ...prikaži več cigarete (tri države so jih že), za katerimi umira večina bolnikov na Golniku, ena tretjina hira zaradi KOPB, druga umira za pljučnim rakom, ipd., oni pa le reklamirajo pršila za astmo...
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD naa uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Normalno da ne. Ne vem kdo je mislil da bo ta virus kar izgnil. Malo morgen. S tem se bomo morali navadit živet in stvar rešena. Enako kot z gripo in z ostalimi virusi. Nič posebnega.
Virus premalo poznamo, ampak cepivo pa vseeno imamo, kakšne nebuloze in prodajanje megle.
Dokler bo človek primeren gostitelj, in dokler bodo pričakovanja samo na cepljenju na zalogo, bo očitno tako.
Nobenega virusa ne bomo ''globalno izkoreninili'', to je iluzorno, bedasto, tipično za trenutno propagando. Globalno bomo ukinili bedasto propagando in korona-fašistične ukrepe. ''Strokovnjakinja'' - epidemiologinja Grmek Košnik (žena pulmologa Košnika), bi lahko kaj naredila za ljudi - ukiniti bi morali… ...prikaži več cigarete (tri države so jih že), za katerimi umira večina bolnikov na Golniku, ena tretjina hira zaradi KOPB, druga umira za pljučnim rakom, ipd., oni pa le reklamirajo pršila za astmo...
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD naa uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Ti kar delaj, posti ta forum za komentarje in ne, za lažnivo oglaševanje.
tako je,če zurnal dobiva % od klikov...