Grimsi ,če bi ti bil vsaj za zrno soli razgledan in kultiviran nebi bil član Domobranske stranke Slovenije.Zato je od zagovornikov in častilcev izdajalcev Slovenskega naroda vse mogoče pričakovati.Še fotografije z izkopanimi okostnjaki domobrancev nebi bile presenečenje.
Nora 24 je itak pod vsakim nivojem. Najbolj me je nasmejal stavek, da je otok Vis meka komunistov. Le kaj je potem vir počel na trajektu za Vis, pa seveda tudi g. Grims. Sama sem na Visu letovala dvakrat, pa… ...prikaži več veze nimam s komunisti ali levico. Je pa Vis prekrasen dalmatinski otok, kjer še ni vse skomercializirano kot na Hvaru.
Grimsi ,če bi ti bil vsaj za zrno soli razgledan in kultiviran nebi bil član Domobranske stranke Slovenije.Zato je od zagovornikov in častilcev izdajalcev Slovenskega naroda vse mogoče pričakovati.Še fotografije z izkopanimi okostnjaki domobrancev nebi bile presenečenje.
resnično greznično novinarstvo, ki objavlja vse, kar se komu zazdi, brez selekcije, o nivojih naših izbrancev pa tako že vemo veliko...
TV kjer je paradni konj novinarjev ženska, ki je prejela zlatega Stojana, potem je škoda diskusije, ne more biti drugo kot greznica.
Nora 24 je itak pod vsakim nivojem. Najbolj me je nasmejal stavek, da je otok Vis meka komunistov. Le kaj je potem vir počel na trajektu za Vis, pa seveda tudi g. Grims. Sama sem na Visu letovala dvakrat, pa… ...prikaži več veze nimam s komunisti ali levico. Je pa Vis prekrasen dalmatinski otok, kjer še ni vse skomercializirano kot na Hvaru.
Vprašajte se kaj je levak Grims sploh delal na Visu, ali morda z otroki obnavlja zgodovino Jugoslavije in so si šli ogledat Titovo špiljo.
Zanimivo razmišljanje ? Ali bo naslednja poteza obisk Jajca velikega Alfa samca ?
Kakšne laži? Iz članka ni jasno.
snow ,snow .............beli sneg .........snif ,snif .....................laalalalalala.
Sem prebral članek. Način pisanja je bolj za v to rubriko kamor trenutno pišem, ne pa za članek v mediju. Res pod nivojem.
On očitno že avtomatsko reče, da nekdo laže, pa sploh ne posluša kaj je bilo rečeno.
""da jo je slikal g. Grims."" ............ Gospodje se ne spuščajo na tak nivo kot Grims......
Narobe je to, da je fotograf poslal slike napačnemu mediju, ostali mediji fošljivi
kaj ni Vioketa v Venezueli?
Pa kdo tu laže, saj niso na NOVI 24 TV objavili, da jo je slikal g. Grims, kaj spet lažete in nakladate'
Ne prišel je svti duh in se malo igral na mobitelu in delal slikce... Bla, bla, bla, Najbolje, da se sedaj posuje s pepelom........
Saj nisi sam kriv, da je pamet mimo tebe letela in te je samo oplazila.
Džoser, prej kot iščeš izdajalce slovenskega naroda, poišči morilce-klavce slovenskega naroda-huda jama......itd. Pojma nimaš pa gobezdaš!!