40 let nazaj, smo v z750 najprej naložili krompir in Laško pivo! Nato šele ostalo na prtljažnik na avtu...in ja, obvezen je bil vsaj en jermen za rezervo in prirobnica 😂 Pa smo se vseeno imeli fajn, pa čeprav smo… ...prikaži več samo za vožnjo do recimo Lošinja, porabili cel dan in večji del noči, saj smo krenili na pot ob 2 zjutraj, ker klima v fičku ni delala 😂
"Pri izbiri naslednjega avta se večina ljudi težko izogne čustvom"
Od kar sem v penziji, so me čustva že davno zapustila in me vodi samo še denarnica, tako kot verjetno še marsikoga!
Reklama za majhne avtomobile,ki se ne prodajajo
40 let nazaj, smo v z750 najprej naložili krompir in Laško pivo! Nato šele ostalo na prtljažnik na avtu...in ja, obvezen je bil vsaj en jermen za rezervo in prirobnica 😂 Pa smo se vseeno imeli fajn, pa čeprav smo… ...prikaži več samo za vožnjo do recimo Lošinja, porabili cel dan in večji del noči, saj smo krenili na pot ob 2 zjutraj, ker klima v fičku ni delala 😂
Danes se pa preseravajo s tem, ali gre en kovček več v prtljažnik...butale
Vemo mi dobro, kateri avto je najboljši, vemo pa tudi to, da nas je večina na minimalcih...
"Pri izbiri naslednjega avta se večina ljudi težko izogne čustvom" Od kar sem v penziji, so me čustva že davno zapustila in me vodi samo še denarnica, tako kot verjetno še marsikoga!
Vsak tehnično brezhiben je najboljši,le s pokvarjenim raje nikamor
Najboljših ni na sliki! Moja dva skupaj:15 let in 600.000! 100% zanesljivost od točke A do točke B in nazaj ;-)
Če mene vprašate je najboljši službeni :)