Slovenija
13 ogledov

Grčija iz evroobmočja 18. junija?

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • juventus1897 14:36 28.maj 2012.

    ZADNJI ČAS DA SPOKAJO !

  • KOJAK 17:23 28.maj 2012.

    Grčija je nekaj takega kot je bila včasih Srbija v Jugoslaviji...

  • sweetdogs 18:12 28.maj 2012.

    Grčija sploh ni več problem. Obstoj Evra bo odvisen od tega, če bo zdržala Španija, ki je pa na robu finančnega zloma... Tam pa ne bo dovolj 200 milijard... Potem je pa tukaj še Italija s 1950 milijardami € javnega ...prikaži več dolga (več kot 100% BDP) itd. Samo vprašanje časa je kdaj se bo oblikoval nov 'klub' brez južnjakov (brez držav iz vseh treh polotokov). Kam sodimo mi?

  • mirko 20:38 28.maj 2012.

    Niso vse krivi sami Grki. Bili so zavedeni-zaslepljeni z strani pohlepnih zahodnih bank, ki so jim dobesedno vsiljevale kredite z oderuškimi obrestmi. Grki naj gredo na svoje in banke ki so lahkomiselno razmišljale pa se naj obrišejo pod nosom za ...prikaži veča dane kredite. Ampak finančni lobi na politiko EUja je močnejši, kot to mi verjamemo.

  • Sandi Miladić 21:32 28.maj 2012.

    Sej veš kam sodimo mi. To je splošno znano da stremimo po severu, kjer pa tolčejo THOR kladiva po takih "kokoškah" kot smo mi :D Vsaj si mislim.

  • Avatar atojeto
    atojeto 21:59 28.maj 2012.

    Malo kmečke logike. Kravo, ki ne daje dovolj mleka kmet zakolje, strošek za nakup krave oz. izgubo pa pozabi. Tako naj banke, ki so dajale slabe kredite propadejo. Dobičke so privatizirali, izgube bi prenesli na naša pleča. Grki naj živijo ...prikaži več od tega kar ustvarijo, za bankirje me pa tudi figo briga in naj propadejo - saj bodo prišli drugi. Živim iz meseca v mesec in nimam nobenih zalog na banki, tako, da sem vsaj brez te skrbi.

  • samo.jst 07:32 30.maj 2012.

    Ko v 14dneh dopustovanja skupina 8ih odraslih oseb skupaj zbere 5 računov, mislim da je vsakemu nepismenemu posamezniku kristalno jasno, kdo je vse kriv za nastalo situacijo... od politikov, bank, lobistov, do zadnjega pastirja, ki žene koze in ovce po grških pašnikih.

  • samo.jst 07:34 30.maj 2012.

    "Iz Evroobmočja 18.junija?"... moralo bi biti v pretekliku in poleg dneva in meseca tudi leto... 2010... ne pa 2012 x(

  • sweetdogs 21:29 28.maj 2012.

    Se strinjam, da ni vse tako kot mora bit v EU ampak ko pa nekdo tako izigra zaupanje in ogrozi vse 'sočlanice' potem mora bit pa to RDEČI ALARM. In ne skorumpirani 'voditelji' ampak ljudstvo se mora predramit in si ...prikaži več zgradit lepši jutri. Ne pa vsega uničit zaradi nekaj skorumpirancev, ki izkoriščajo ljudstvo/davkoplačevalce.

  • Stolp 15:51 28.maj 2012.

    G. Dewhirst, iz vaših ust v božja ušesa

  • ak 20:56 28.maj 2012.

    tu se ne morem strinjati. Kriv je tisti, ki izigrava sistem. Sistem je postavljen tako kot je zaradi tega, da se stvari izidejo, ne zato, da se v njem išče luknje, ki se jih nato zlorabi. Še najboljši sistem se ...prikaži več lahko sesuje, če ga tisti, ki jih sistem zavezuje, izigravajo. Popolnega sistema brez lukenj pa ni. Problem je v miselnosti ljudi, ne v sistemu. Dokler bo utaja davkov in izigravanje zakonov državni šport št. 1, ne bo uspel noben sistem. Se pa strinjam, da bi moral biti finančni sektor evrope precej bolj transparenten.

  • Sandi Miladić 15:42 28.maj 2012.

    RUŠI SE RUŠI EVRO SISTEM, GRČIJA GRE IN S TEM EVRO PROBLEM!!! :D Use bo šlo v en lepi Ku...!!! prav smrdi po tem! in čas je že da vse razpade. Žal je tako edino prav. Dovolj imam delanja za ...prikaži več grke pa še za koga drugega. PUHN KURAC MI JE VSEGA TEGA!!! Se zelo iskreno opravičujem zaradi grdih besed. Tako iskreno kot je naša vlada!!!

  • McBobo 20:15 28.maj 2012.

    To je tudi idealni čas, da se naši vol.uhar.ji zamislijo nad krajo lastnega ljudstva, na eni strani nekaznovanja tajkunov in na drugi strani še večjega finančnega pritiskanja na delovno ljudstvo. Enostavno tega narod ne bo več prenašal. Se čudim, da ...prikaži več se ni še nobenemu od glavnih akterjev za kriminal v slo še nič zgodilo. Ampak prej ali slej bo tudi v tej smeri preskočila iskrica in bo počilo, ne samo zagorelo v tej smeri.

  • ak 20:58 28.maj 2012.

    no, po takšni "iskrici" boš šel pa lahko spet past ovce pa delat na polje, če boš med tistimi srečniki, ki bodo preživeli. Računalnike, telefone, internet in razne modne obleke etc. pa lahko potem kar pozabiš. Pač, vsak bo imel ...prikaži več tisto, kar si bo sam naredil.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.