Gost ima vedno prav in stranka ima vedno prav. Nikoli ne šparaš na ugodju gosta. Ker je cena tega nizja od slabe reklame. Tudi brez placila ga spustis kdaj, ce ni prevec naredil stroskov. Das pa ga na crno piko… ...prikaži več in nima vec vstopa. Ampak to poglavje so hrčki preskocili. Razvajeni so. Tako kot v parizu, vedno pridejo vsako leto nove budale. in zato se ni treba spremeniti. Ampak v parizu se bodo po par napadih morali boriti za vsakega turista in potem ne bo vec neverjetne nesramnosti brez razloga. hrvaska ocitno spet rabi 2 slabi sezoni, ceprav mislim, da njim prav ni pomoci. da se jim prav sladko hebe. tako zivijo. ce je, je. ce ni, ko jih hebe. to je tudi del folklore zaradi katere nekateri hodijo dol. hebivetrstvo
vsako stvar je treba plačat! Kaj ni tem švicarjem jasno. Oni so šli tja oni so naročili oni pojedli in popili, povrh vsega pa so oni tudi delali račun brez krčmarja...
Pa še to.Verjetno so jim prinesli na mizo vse naenkrat zato,da bi jih čim prej oskubili in naredili prostor drugim.Tudi to sem pri njih že doživel,da je prišel kelner do mize in "prosil",če lahko naredimo prostor drugim gostom,če smo že… ...prikaži več gotovi.Zelo prijazno.
nevem zakaj imam občutek da je bil tole bolj Švajcer kot Švicar. Eden onih malce zapečenih z SG avtomobilsko registracijo. Pa je bilo tole bolj kot spor samo merjenje kdo je večja seljačina.
Bitte zahlen .. pito sa salom .. može! In bogi Mujo dobi batine, ker je znerviral natakarja, ker ni hotel plačati po več vprašanjih in Mujo se pretepen vrne v bosno in pove Hasotu kaj je doživel v Nemčiji. Mujo:… ...prikaži več "Vse je ok, piješ in ješ, ampak ko te vpraša če hočeš pito sa salom (bitte zahlen) to reci NE, ker to so ti batine!" ... v tem primeru, če iščeš knjigo pritožb na hrvaškem dobiš z valjarjem po glavi!
tudi sam bil zgrožen nad cenami, ponudbo in odnosom hrvaških gostincev in sem šel samo prvi dan jest v restavracijo....raje po konzervo v štacuno kot da mi bodo prodajali testo s paradižnikovo omako za 40+ kun. In ja, vsak dodatek… ...prikaži več ti zaračunajo posebej, kriv pa si pač sam, nihče te ne sili vstopiti.....
Bodi no pameten,če naročiš predjed in glavno jed,se tega ne prinese na mizo istočasno,to ve vsaka gospodinja.Sicer ne vem kaj so jedli,a,če zraven paše parmezan in kečap,se to zraven servira,brez dodatnega plačila.Kot bi kupil avto in bi za gume moral… ...prikaži več doplačati.Malo si čuden.
"slučajno je imel valar v roki ker je pripravljal testo za pico" ...nimam izkušenj s tem vendar se ne spomnim, da bi kje kdaj videl pico peka, da testo valja... Tale je verjetno že kar namenoma šel po hladno orožje aka valar.
e moj švajcar, ni to švica. človek je zacel delati 1 junija in od tkarat ni sta. In ti njemu sedaj o kvaliteti storitve. bodi vesel, da te je spustil v svojo gostilno. Švicar bo otočana učil o storitvi. kam… ...prikaži več pa pridemo. zato pa je švica švica. Hrvaška pa ena sama sirotinja.
Grem stavit,da te familije hrčki več ne bojo videli in še mnogo drugih ne,ki jih bojo ti opozorili na gostoljubnost v lepi njihovi.Pa kaj ko jih bojo zamenjali mnogi slovencelni,ki množično drejo k njim,ne glede na njihov pristop.Kroati me ne… ...prikaži več vidijo že več kot 10 let in tudi njihovo lepo morje ne prevaga.So arogantni in včasih sem dobil občutek,da so jezni,če si prišel v lokal.Jebi ga,turizem smo ljudje in gost je kralj.
Dobra reklama za Hrvate in dobrodošlica za Švicarsko družino. So Hrvati zopet pokazali enkrat pravi obraz.
Gost ima vedno prav in stranka ima vedno prav. Nikoli ne šparaš na ugodju gosta. Ker je cena tega nizja od slabe reklame. Tudi brez placila ga spustis kdaj, ce ni prevec naredil stroskov. Das pa ga na crno piko… ...prikaži več in nima vec vstopa. Ampak to poglavje so hrčki preskocili. Razvajeni so. Tako kot v parizu, vedno pridejo vsako leto nove budale. in zato se ni treba spremeniti. Ampak v parizu se bodo po par napadih morali boriti za vsakega turista in potem ne bo vec neverjetne nesramnosti brez razloga. hrvaska ocitno spet rabi 2 slabi sezoni, ceprav mislim, da njim prav ni pomoci. da se jim prav sladko hebe. tako zivijo. ce je, je. ce ni, ko jih hebe. to je tudi del folklore zaradi katere nekateri hodijo dol. hebivetrstvo
Zadnja stvar je prepir z gostilničarji, sploh v tujini. Plačaš in greš in te ne vidijo nikdar več.
Lahko pa da je samo državljan hrčkov.. ?? !!
vsako stvar je treba plačat! Kaj ni tem švicarjem jasno. Oni so šli tja oni so naročili oni pojedli in popili, povrh vsega pa so oni tudi delali račun brez krčmarja...
Pa še to.Verjetno so jim prinesli na mizo vse naenkrat zato,da bi jih čim prej oskubili in naredili prostor drugim.Tudi to sem pri njih že doživel,da je prišel kelner do mize in "prosil",če lahko naredimo prostor drugim gostom,če smo že… ...prikaži več gotovi.Zelo prijazno.
tko razmišlja blesav gostilničar!
nevem zakaj imam občutek da je bil tole bolj Švajcer kot Švicar. Eden onih malce zapečenih z SG avtomobilsko registracijo. Pa je bilo tole bolj kot spor samo merjenje kdo je večja seljačina.
Jaz ne verjamen ne enim ne drugim.
Čefurska ustaška posla.
Da 14 let dopustuješ na istem hrvaškem kamnu oziroma pesku, si pa prav gotovo upravičeno zaslužiš batine.
Bitte zahlen .. pito sa salom .. može! In bogi Mujo dobi batine, ker je znerviral natakarja, ker ni hotel plačati po več vprašanjih in Mujo se pretepen vrne v bosno in pove Hasotu kaj je doživel v Nemčiji. Mujo:… ...prikaži več "Vse je ok, piješ in ješ, ampak ko te vpraša če hočeš pito sa salom (bitte zahlen) to reci NE, ker to so ti batine!" ... v tem primeru, če iščeš knjigo pritožb na hrvaškem dobiš z valjarjem po glavi!
tudi sam bil zgrožen nad cenami, ponudbo in odnosom hrvaških gostincev in sem šel samo prvi dan jest v restavracijo....raje po konzervo v štacuno kot da mi bodo prodajali testo s paradižnikovo omako za 40+ kun. In ja, vsak dodatek… ...prikaži več ti zaračunajo posebej, kriv pa si pač sam, nihče te ne sili vstopiti.....
Bodi no pameten,če naročiš predjed in glavno jed,se tega ne prinese na mizo istočasno,to ve vsaka gospodinja.Sicer ne vem kaj so jedli,a,če zraven paše parmezan in kečap,se to zraven servira,brez dodatnega plačila.Kot bi kupil avto in bi za gume moral… ...prikaži več doplačati.Malo si čuden.
"slučajno je imel valar v roki ker je pripravljal testo za pico" ...nimam izkušenj s tem vendar se ne spomnim, da bi kje kdaj videl pico peka, da testo valja... Tale je verjetno že kar namenoma šel po hladno orožje aka valar.
e moj švajcar, ni to švica. človek je zacel delati 1 junija in od tkarat ni sta. In ti njemu sedaj o kvaliteti storitve. bodi vesel, da te je spustil v svojo gostilno. Švicar bo otočana učil o storitvi. kam… ...prikaži več pa pridemo. zato pa je švica švica. Hrvaška pa ena sama sirotinja.
Grem stavit,da te familije hrčki več ne bojo videli in še mnogo drugih ne,ki jih bojo ti opozorili na gostoljubnost v lepi njihovi.Pa kaj ko jih bojo zamenjali mnogi slovencelni,ki množično drejo k njim,ne glede na njihov pristop.Kroati me ne… ...prikaži več vidijo že več kot 10 let in tudi njihovo lepo morje ne prevaga.So arogantni in včasih sem dobil občutek,da so jezni,če si prišel v lokal.Jebi ga,turizem smo ljudje in gost je kralj.