Pa kaj se čudite! Vinko pač ostaja Vinko.(bdv-če ne bi bil tak kot je, ni bi imel za sebjoj takšne kariere, ker normalnemu človeku kaj takšnega pač ne more ratat)
Jaz bi dopolnil izjavo ministra Gorenaka in sicer, da je to super novica in upam, da bodo te instrumentalizirane in pokvarjene novinarje Dela in še nekaterih drugih časopiso, čim več odpustili. Res super novica!!
Še Rode dokaže, da ni naredu tisti otroka, pa je konec z Delom.
...a je ta Gorenak minister?
In to je notranji minister. Izjava je skrajno neokusna in bedasta, a ne zaradi Dela, ampak zaradi ljudi, ki jih bodo odpustili.
Pa kaj je s tem človekom???? Ta nima tri čiste.....
IQ ima manjši od me, jaz pa sem čistilka
Pa kaj se čudite! Vinko pač ostaja Vinko.(bdv-če ne bi bil tak kot je, ni bi imel za sebjoj takšne kariere, ker normalnemu človeku kaj takšnega pač ne more ratat)
zanima me kolikšen IQ imajo naši PRECENJENI POLITIKI
Delo je od zmeraj partijski časnik. To vemo tudi mi brez doktorata.
A tvoj minister Gorenak je priden vojak SDS in velikega vodje JJ, prejšnji veliki komunist, miličnik, pobudnik priprtja četverice.
Zdaj rabimo še fotografijo, na kateri minister nekam gleda.Saj poznate tisto stran "Vinko gleda stvari".
Po tvojem je potem Danilo T.nenormalen in vsi z Doktorati???
Jaz bi dopolnil izjavo ministra Gorenaka in sicer, da je to super novica in upam, da bodo te instrumentalizirane in pokvarjene novinarje Dela in še nekaterih drugih časopiso, čim več odpustili. Res super novica!!