Kaj je tako težko razložit, kaj je narobe s tem poročilom?? Kaj je temu pajacu težko povedat od kod mu ta denar, ki je za Klemenčiča sporen?? Očitno je Klemenčič dregnil kamor ne bi smel, zdaj pa je cela štala!
O kapitalizmu in verjetjuKAJ PRAV TAKO SPADA V KAPITALIZEM?Če želimo kritično razmišljati o neki stvari, je nujno upoštevati jo v celoti, kar pomeni,http://za-misli.si/kolumne/marjetka-anzic/755-o-kapitalizmu-in-verjetju
Je tebi že kdo rekel , da si najbolj PRISKUTNi osebek , poleg Šepavca na Slo politični sceni ? Ni ? No sem pa jaz prvi. Krastača je za tebe začaran princ !
Korenjak meter je meter samo razlika je če razumeš besedo meter.
skorupiranci..odidite da ne boste imeli še večjo štalo!! Pravica ima ne vidno uničujočo moč za vas!
Do sedaj je zaloten pri takem opravilu v živo samo tisti VV , ki je odletel z uredniškega položaja !
Vinči Vazelinči je ponovno zamudil priložnost, da bi bil tiho.
Mah dejte no... Če bi KPK podala negativno mnenje zgolj za Jankoviča pa bi bil Klemenčič s strani vlade že odlikovan!
Še dobro, da ve, da ima meter sto centimetrov.
Hvala ti Vinko, ti še si edini, ki poskrbiš za malo smeha.
Prav po peskovniško se obnašajo.
Kaj je tako težko razložit, kaj je narobe s tem poročilom?? Kaj je temu pajacu težko povedat od kod mu ta denar, ki je za Klemenčiča sporen?? Očitno je Klemenčič dregnil kamor ne bi smel, zdaj pa je cela štala!
Govorica telesa pravi, da oseba, ki se med govorjenjem dotika nosu....LAŽE
O kapitalizmu in verjetjuKAJ PRAV TAKO SPADA V KAPITALIZEM?Če želimo kritično razmišljati o neki stvari, je nujno upoštevati jo v celoti, kar pomeni,http://za-misli.si/kolumne/marjetka-anzic/755-o-kapitalizmu-in-verjetju
...al je pa glihkar eno lajnico potegnu :)
Vazelinčkov je ogromno,ogromno med rdečkarji in ne le vazelinčkov,celo takih,ki po garažah spolno občujejo kar z živalmi!
Tale samo tajnikepoteguje. Ne ga žalt Mavrićnega bojevnika !
Je tebi že kdo rekel , da si najbolj PRISKUTNi osebek , poleg Šepavca na Slo politični sceni ? Ni ? No sem pa jaz prvi. Krastača je za tebe začaran princ !
Sam tale njegov humor zastopijo samo mavričasti !
Joj, joj, bolje bi bilo če bi bil tiho. Žalostno, da se državne institucije obdelujejo med sabo. To le kaže nivo naše politike.