Zdravje
4902 ogledov

Golobova vlada se je znebila še desne roke Bešič Loredana

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    omega_v6 22:37 27.julij 2023.

Kmalu ne bomo več potrebovali zdravstvenega ministerstva!! Ko boš zbolel ti bodo svobodnjaki ponudili eutanazijo in z tem nebo več problemov z čakalnimi vrstami!!

• nostradamus 04:05 28.julij 2023.

vse bolj se mi dozdeva da od velikih obljub goloba in koalicijskih partnerjev ostaja samo dim in vprasanje je kdaj se bo vlada sesula kot hisica iz kart

• DEJ11 06:52 28.julij 2023.

Komaj čakam, in že zdaj vem kdo bo kriv....

• Plavi-mil 08:31 28.julij 2023.

Nič novega, to je najboljši raziskovalni novinar g. Požar napisal že pred 3 tedni, pa ste bili tiho, kot miške, hlapci MSM.

• borut08 17:43 30.julij 2023.

Politika stoji za vsem in zlorablja institucije.Tako je politika in država ter družba zlorabila tudi zdravstvo,da bi me tako utišali,ustrahovali,izsiljevali itd..Kot prvo so mi v SB.Celje-dializa z zgoraj navedenim razlogom 5vlet niso hoteli pisati napotnic,ki so potrebne za transplantacijo ledvice ...prikaži več in nadalje so mi še v UKCL načrtno z neustreznobterapijo in obravnavo oz.izostanek te uničili oz.skrajšali življensko dobo ledvice.Tako se država norčuje tudi iz donatorjev.Glejmoj FB.Ins Borut Zabret

• Grof 21:38 27.julij 2023.

Z veliko glavo je odšel še dolgi vohljač

• Naklonsky 20:33 02.avgust 2023.

Zanimiv primer nacistične ‘svobode’.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.