Slovenija
9035 ogledov

Golob: Žal je moja izjava o zdravnikih resnična

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • leonardo 09:40 17.september 2024.

    Berem komentarje enih kakor drugih. Imam soseda dr., ki se od doma odpelje nekako okrog osme ure, pa je največkrat doma že ob 12 ih. Tudi sam imam slabe izkušnje z osebno zdravnico, tako da je zadnji čas, da nekdo ...prikaži več naredi red. Če hočeš delati v lastni režiji, delaj, če pa te plačuje država delaj po nekaterih zakonih, ki dajejo pravico ljudem do spoštljivega odnosa. Golob, ne popusti.

  • atamama 08:28 17.september 2024.

    Postajam kar prevzeten. Nehote imam veliko stika z okulisti, ne kot pacient ampak kot spremljevalec. Celo dr. je pojamral, da ga kolegi oftamologi črtijo, ker piše recepte za očala. Vodja oddelka zahteva, da se pacienti, ki pridejo po nov recept ...prikaži večt za očala kanalizirajo v optike kjer delajo taisti oftamologi privatno. Tudi operacije sive mrene se umetno podaljšuje čakalna doba da lahko taisti oftamologi operirajo popoldne oziroma v prostem času. In delijo vizitke. Zanima me pa zakaj direktorji....

    • atamama 08:33 17.september 2024.

      .....javnih zavodov ne reagirajo, ker seznanjeni so. Tudi varuhi pacientovih pravic v teh in podobnih situacijah so brezzobi opozorjevalci na situacijo, spremeniti ne morejo nič. Pa ZZZS? Pritožbe obravnaval nadzorni zdravnik, da kolega tistega, ki je naredil kršitve, kaj menite, ...prikaži več kakšen je bil odgovor. Fej in fuj. Saj se ZZZS-ju nismo pritožili na medicinsko strokovno delo temveč na kršitve-pravne, zakaj hudiča pa dr-je vklapljajo noter? Za proizvodnjo megle?

  • Avatar Leon
    Leon 07:55 17.september 2024.

    Vsi vemo kako poteka zdravniška praksa ,samo redki si to upajo javno povedati . Javno sta to izjavila dr. Robida in dr. Keber za kar jo je ZZ hotela linčati .

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:49 17.september 2024.

    Ko mački stopiš na rep, zacvili!!!

  • Jernej65 10:23 17.september 2024.

    Če bi vsi zdravniki začeli normalno delati, bi v enem letu izginile vse čakalne vrste. Čakalne vrste ustvarja izključno zdravniški lobij zaradi svojih dobičkov v zasebnem sektorju. Bojim se pa, da tudi ti ukrepi ne bodo zlomili malih bogov v belih haljah.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 09:25 17.september 2024.

    Tako mišljenje Goloba je upravičeno!! Ko je bil na operaciji kile so ga pred UKC ljubljana pričakali kar trije zdravniki in je Golob pomislil,da ne delajo nič!! Drugič,ko bo potreboval vašo pomoč ga naj pričakajo vsi zaposleni v UKC ,da ...prikaži več bo vas potem imel za lenuhe!! Žal ste si zdravniki sami krivi mene še nikoli noben ni pričakal pred vhodo le v čakalnici sem se načakal jaz,ko si je gospod doktor vzel čas!!

  • Plavi-mil 08:36 17.september 2024.

    Spoštovani zdravniki-ce , jaz samo upam, da, ko pride k vam , da ga ne zdravite TAKOJ, ampak ga daste v čakalno vrsto, tako kot druge , ali pa ga sploh ne sprejmete naduteža.

    • atamama 08:47 17.september 2024.

      Pobožne želje malega Kitajčka.... Sicer pa o zdravniški etiki in njih-nekaterih maščevalnosti je primer hrvaškega novinarja v Splitu. Pa tudi pri nas je kar nekaj znancev nezadovoljnih z odnosom do njih, zdravnikov. Razumem jih, otroci so v izjavah do drugih ...prikaži več otrok kruti. In tista 1/4 dr-jev ki ''šušmari'', ruši sistem za svoje privat koristi zelo škodi ugledu tega poklica. Kaj odgovoriti, ko mulc mulcu reče da so lopovi ker je njegova mama zdravnik? In moj doma reče, res je, hotel je 50E takoj??

  • Enzgg4 02:38 18.september 2024.

    Žal se je ptič v zvezi z izsiljevanjem fonderlajdre izkazal za eht lažnivca. In zdaj on pravi, da je tainta njegova izjava resnična??? 🤣 Pa kdo bo njemu še kaj verjel? Odpre usta in se zlaže. Nič boljši ni od ...prikaži več raznih jajotov in podobnega šrota.

  • jakec42 13:44 17.september 2024.

    Ja tiste ki hočejo narediti red v zdravstvu je treba popljuvat,zdravstvu je treba povedat da dobijo plače od plačil vseh nas in od države in naj se enkrat nehajo obnašat kot da so nedotakljivi!!!

  • miho 10:26 17.september 2024.

    Najnevarnejši golob v Ljubljani dela škodo vsem Slovencem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.