Dokler boš na oblasti, in dokler bo še tvoje srce zmožno absorbirat velike količine viagre, tako dolgo bodo za tebe, golob lepi časi. Ko pa boš brez oblasti te bo tudi tvoja starleta nogirala in si poiskala mlajšega žrebca.
a že spet nevladniki ... zakaj mi sploh potrebujemo politike in volitve? naj ti samooklicani zastopniki razno raznih interesov furajo to državo, da bo še večji kaos
Grof👎 ampak pazi, o tem je pisal že Oppenhaimer v tridesetih letih. In šele sedaj so Kitajci odkrili način kako se to odpadke predela in ponovno uporabi..Je pa pod vprašajem, če bodo ta izvirni patent komu prodali..
Za zdravstveno stanje primerkov tvojega tipa ni rešitve. Ko pišeš po nareku drugih, misliš s tujo glavo in se prodajaš maloumju za bedno plačano propagando je stanje uncurable.
Ender3 dej koncno spreglej... tip je totalno nesposoben, v lwtu in pol ni naredu NIČ, razen parkrat sranje.. pa nisem Janšist, sam do konc leta se bo zarad Goloba Janša vrnil na oblast in tokrat ga bom za spremembo volil tudi jaz.
Zaradi povečanih napetosti in možnosti terorističnih napadov so v nekaterih evropskih prestolnicah poostrili varnostne ukrepe.'' In zato so odgovorni izključno samo obstoječi zahodni mainstream mediji in skoraj vse politične stranke na oblasti, ki so iz Evrope naredili žrtveno jagnje za… ...prikaži več ameriške interese, celotna Evropa je pahnjena v gospodarsko katastrofo, globalno nepomebnost in vsestransko nevarnost...
Oblast od ljudstva dela bedake, ampak je ljudstvo prvo začelo, ko je od bedakov naredilo oblast.
Minovak👍 končno pameten komentar !!
Jaz sem pesimist, ki med drugim veljamo za bolj inteligentne od optimistov, ki recimo verjamejo v pravljice.
Kaj Noriško kraljestvo ni obvezna pravljica za Jajoš aktiviste..?
E3, katera je tvoja najlubša? Palček iz Murgel?
Ne Toma👎 Grimsova pravljica o pljunku neznanca, ki ga še niso uspeli najti..
Dokler boš na oblasti, in dokler bo še tvoje srce zmožno absorbirat velike količine viagre, tako dolgo bodo za tebe, golob lepi časi. Ko pa boš brez oblasti te bo tudi tvoja starleta nogirala in si poiskala mlajšega žrebca.
a ta pajac res misli da ga kdo še posluša in resno jemlje?
Morda je, naivem kot si sam, če misliš da kdo pri zdravi pameti bere tvoje poste ..
Ender, očitno jih ti bereš, torej........ ti nisi pri zdravi pameti. " Kvazi pametnjakovič".
a že spet nevladniki ... zakaj mi sploh potrebujemo politike in volitve? naj ti samooklicani zastopniki razno raznih interesov furajo to državo, da bo še večji kaos
Bolje oni kot tisti, oprani z ideologijo princa teme..Konzervativnost ni sodi v 21 stoletje..
Imaš prav, v svinčenih sodih nuklearke, …
Grof👎 ampak pazi, o tem je pisal že Oppenhaimer v tridesetih letih. In šele sedaj so Kitajci odkrili način kako se to odpadke predela in ponovno uporabi..Je pa pod vprašajem, če bodo ta izvirni patent komu prodali..
Čez tri ure se začne zdravstvena reforma. Nič več čakalnih dob. Človek laže, da niti sebi več ne verjame.
Za zdravstveno stanje primerkov tvojega tipa ni rešitve. Ko pišeš po nareku drugih, misliš s tujo glavo in se prodajaš maloumju za bedno plačano propagando je stanje uncurable.
Ender3 dej koncno spreglej... tip je totalno nesposoben, v lwtu in pol ni naredu NIČ, razen parkrat sranje.. pa nisem Janšist, sam do konc leta se bo zarad Goloba Janša vrnil na oblast in tokrat ga bom za spremembo volil tudi jaz.
bedni laznivec ni vreden nič
A bejš no, od kot pa ti to...mladenič..
Zaradi povečanih napetosti in možnosti terorističnih napadov so v nekaterih evropskih prestolnicah poostrili varnostne ukrepe.'' In zato so odgovorni izključno samo obstoječi zahodni mainstream mediji in skoraj vse politične stranke na oblasti, ki so iz Evrope naredili žrtveno jagnje za… ...prikaži več ameriške interese, celotna Evropa je pahnjena v gospodarsko katastrofo, globalno nepomebnost in vsestransko nevarnost...
...s samomorilsko zunanjo politiko, ki je direkt sramota in posmeh osnovnega razuma in osnovnih temeljnih vrednot!!! To zagovarjata MS in Jernej65!!!
Golob navdaja z optimizmom !. Tega od JJ nikoli nismo bili deležni..
HO HO HO
JE BO TE JAJOŠ....
Ta novi nick je prav vzhičen ob mojem komentarju. Ho,ho, ho, zadel sem slaboumno meto prikletnega trola..
Ender3 ti pojma nimaš kaj pomeni HO HO HO , to je sarkazem za golobov optimizem, zato ne piši bedarij.....