Na tak debilen komentar ti je pa težko kaj odgovoriti Jate. Da je toplovodar popolnoma nesposoben, pokvarjen do neba, lopov, drek od govna pa nisi opazila Jate? In Toma, on nima ljubice. Vsaj ženskega spola ne.
Gologuzar, ko sem živel še v bloku na Kajuhovi, se spomnim, da smo drkađijam iz sosednjega bloka rekli tudi gologuzarji, skrivali so se okoli blokovskih garaž, te so sedaj ena sama gniloba, gologuzarji stalno vlažili temelje, ….
Kar me moti pri tebi je, da je že vnaprej znani krivec. Eno leto že trobimo, da nimate blage veze o.... vi pa gonite svojo! Če greva ocenjevati tvoje in komentarje "Soljatarja" zadnje leto, mu ne sežeš niti do šišk.… ...prikaži več Upam da veš, koliko nizko je to!
edino kar mi je takoj padlo v oči je to ,da se je ostigel....škoda
Ni si več podoben! Verjetno vpliv ljubice ;-)
Na tak debilen komentar ti je pa težko kaj odgovoriti Jate. Da je toplovodar popolnoma nesposoben, pokvarjen do neba, lopov, drek od govna pa nisi opazila Jate? In Toma, on nima ljubice. Vsaj ženskega spola ne.
Jate👍 nekaj las mu je vseeno ostalo. Za razliko od glanzkopfa Janeza, ki tudi teh nima..
ludvik le svoje mnenje sem podala,...drugace povedano po domace da boš zastopil zaboli me "pička" za politiko...ender bravo ;-))
Ko bom zrasel, bom tudi jaz sin od ..., kajakaš...., porumbel...., (romunski pidgeon).
Gologuzar, ko sem živel še v bloku na Kajuhovi, se spomnim, da smo drkađijam iz sosednjega bloka rekli tudi gologuzarji, skrivali so se okoli blokovskih garaž, te so sedaj ena sama gniloba, gologuzarji stalno vlažili temelje, ….
dejte dol z naslovnce tega nesposobnega gologuzarja...
Pa Iveka gor, kajne @soljatar..On je edini sposoben avtoritarno in tvitersko vladati.
Kar me moti pri tebi je, da je že vnaprej znani krivec. Eno leto že trobimo, da nimate blage veze o.... vi pa gonite svojo! Če greva ocenjevati tvoje in komentarje "Soljatarja" zadnje leto, mu ne sežeš niti do šišk.… ...prikaži več Upam da veš, koliko nizko je to!
Nekomu je stisnilo prpico in je končno našel čas za sestanek z sindikalisti dohtarji so ga pa že odpikali.
Jamranje prikletnih ob dejstvu, da Slovenja dobro stoji ob vsesplošni gospodarski krizi EU...neprecenljivo..:DD
Ni na svetu hujšega primera, ko na zdravih, umsko in telesno, brez izkušenj, vendar smrtno resno pacient hud eksperimentira.