Slovenija
4781 ogledov

Sanacija: Župani Golobu prenesli več opozoril

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 13:57 16.avgust 2023.

Vsi se trudijo upajmo, da bodo kakšni rezultati iz tega..Po /hiteti bo treba jesen in zima bosta vremensko nepridvidljiva.

• Boschtjan Zupanchich 14:14 16.avgust 2023.

Saj je vse čedalje Bolj Nepredvidjivo ....

• munja 15:29 16.avgust 2023.

Ender, dobro da si jih opozoril, ker drugače reveži ne bi vedeli, da za poletjem pride jesen in nato zima. Res uporaben komentar. Pri nas je vse vedno bolj nepredvidljivo, ne samo vreme.

• lojs 14:58 16.avgust 2023.

holob je že tako zmatran, da je samo še vprašanje časa, kdaj bo spregu ... kar je preveč je preveč, on ni bil za tako razmere izvoljen,

MuškaKokoš 13:32 16.avgust 2023.

Fajn je bit pri koritu,vsaka denarna transakcija iz bilo kakšnega razloga,dobijo bonus v žep.

• Stampedo 14:15 16.avgust 2023.

Zanimivo, niti ene ugotovljene malomarnosti, niti ena presoja vplivov na okolje ni bila napačna, niti ene stvari niso ne strokovnjaki, ne občinski svetniki, ne poslanci, ne uradniki in ne ministri napačno zastavili, niti ene ugotovitve policistov o tuji krivdi, ...? ...prikaži več To pa je res solidarnost 🙃🙃🙃

• munja 15:32 16.avgust 2023.

Marsikaj se bo še pokazalo, ne skrbi stampedo, saj pri taki katastrofi ne more biti vse odlično izpeljano. Vsi smo samo ljudje.

• lojs 15:01 16.avgust 2023.

priznam , da sem iz grabnov mnogo peska in tudi kamnov odpeljal ... sosed mi je sicer postavil neko zaporo, ampak ... iz potoka ne smeš spizdit niti tisto kar ne spada noter ... evo prijavete me na tramvaj komando ...prikaži večo al kam , boli mene kurac ... dokler ne bo urejeno , bo noter vse mogoče ... potem pa tolarček fehtat, ne dam ga , pa se jebite, nimam

• munja 15:34 16.avgust 2023.

lojs, tolarčka sicer ne bo nihče fehtal, ostalo pa zagotovo.

• lojs 16:01 16.avgust 2023.

sledi nova udbo policija na to kar boš pisal, men je vseeno , zapor je cenejši ... streha, hrana, ogrevanje ... buzerante pa spraviš v red ... ah ne, do tam je še dolga pot

• munja 17:48 16.avgust 2023.

dobro lojs, ampak zapora si pa vseeno me želim videt odznotraj.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.