E,svaka čast gledalki.Zadela je v nulo.Špela mi je bila skoz zoprna.Če pa ona ne ve,kaj mora spremeniti,je to njen problem.Urankarja sicer ne bi najel za vodenje avtomobilizma,ali reklamo za Unior.Bi mu rekel,"veš kaj,ti se kar gat drži", ampak je popolno… ...prikaži več nasprotje od Špele.Pri njemu
ni občutka zajedljivosti,resno prisluhne gostom,
je dober sogovornik.Po njemu naj se zgleduje
Špelca.
že dejstvo, da jo je Cimerotić porival pove vse o njej.........
A dej nehi.Nisem vedel,da je toliko poceni.
Mene ta Špela spominja na Miss Piggy iz Muppetkov
Ja, sej je bila že v preteklosti močnejša. Zdaj so pa tudi leta že tle.Obup,je ta prasica debela.Dober je kdor jo gleda doma.
E,svaka čast gledalki.Zadela je v nulo.Špela mi je bila skoz zoprna.Če pa ona ne ve,kaj mora spremeniti,je to njen problem.Urankarja sicer ne bi najel za vodenje avtomobilizma,ali reklamo za Unior.Bi mu rekel,"veš kaj,ti se kar gat drži", ampak je popolno… ...prikaži več nasprotje od Špele.Pri njemu ni občutka zajedljivosti,resno prisluhne gostom, je dober sogovornik.Po njemu naj se zgleduje Špelca.
Ljudje smo si različni. Nekateri rajše gledamo Špelo, in poslušajo Davidu. Drugi pa ravno obratno. Vseeno se uglavnem lepo gledata
www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
Budale gledajo Dobro jutro