Slovenija
2858 ogledov

GEN-I: 16 tisoč računov smo imeli že natisnjenih, a smo jih popravili

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • goldy_z 18:44 17.april 2020.

Dokler na slovenski trg ni prišel Gen i so bile cene elektrike bistveno višje.Šele nekaj mesecev po njihovem prihodu so ostali ponudniki začeli spuščati cene. Je pa res,da pri Gen i moraš po preteku enega leta biti sam pozoren da ...prikaži več zopet aktiviraš njihovo akcijsko ponudbo,sicer ti začnejo zaračunavati po rednem ceniku,ki pa je res nekoliko dražji.

• kapibara1 09:00 18.april 2020.

100% točno !! Moraš sledit akcijam. Isto ima T-2 . V novembru-decembru zaston dodatni paket, če po preteku akcije ne storniraš ponujene akcije, začneš paket plačevat: SAM se moraš pobrigat za ugdnosti, kar je člogično, saj so take zadeve TRŽNE.. ...prikaži več Kot plačilo menjave apoenov denarja na banki..

• GERE 19:58 17.april 2020.

Gen-i je zakon! Račun je nižji za 1/3 !

• gorazdinko 18:08 17.april 2020.

Za gen i to ne bo drzalo,sem ze par let pr njih.

drecos 17:56 17.april 2020.

to so goljufi prvo poceni ko prestopiš potem pa ceno nabijejo, lopovi sramota, jaz sem sel stran nikoli vec

• kapibara1 08:56 18.april 2020.

Pejt še ti stran od države.. pa magaro v Bergamo, ker LAŽEŠ !! - Meni za cerka 33 na 21 evra..!!

• kapibara1 08:56 18.april 2020.

.. ZI cerka ...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.