Jaz nikoli nisem razumel kaj mrmra . To ni bilo petje.
Nikoli nista imela kaj pokazat..In kdo je tisti, ki bi ju vzljubil !
Se vidi in sliši, da je duševno motena...Ta glasba je le veliko hrupa za NIČ!!!!!
No no. Bodi hvaležen, da nikol nisi imel tega stanja. Ni lahko pridete iz luknje
Ste jo vzljubili. Zame to ni bilo petje, ampak jamranje!
Mirno lahko nehate pisati o teh dveh jamrajočih dolgočasnežih. Za gledat in poslušat živ obup. Naj "prepevata" sama sebi.
Še lepš bi blo, če na nastopih ne bi bilo nobenga od teh dveh nastopajočih "mrličov"!
Men sta pa vsec. Ne ker bi jih poslusal. Ker sta drugacna in predvsem ker sta probala. Nekaj svojega. Ne komercialni varni shit. On nima prebojnega glasu. Naj uzivata.
Džuro, kopija bosanke Zale, samo, da je ta lepša, se mi zdi
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Jaz nikoli nisem razumel kaj mrmra . To ni bilo petje.
Nikoli nista imela kaj pokazat..In kdo je tisti, ki bi ju vzljubil !
Se vidi in sliši, da je duševno motena...Ta glasba je le veliko hrupa za NIČ!!!!!
No no. Bodi hvaležen, da nikol nisi imel tega stanja. Ni lahko pridete iz luknje
Ste jo vzljubili. Zame to ni bilo petje, ampak jamranje!
Mirno lahko nehate pisati o teh dveh jamrajočih dolgočasnežih. Za gledat in poslušat živ obup. Naj "prepevata" sama sebi.
Še lepš bi blo, če na nastopih ne bi bilo nobenga od teh dveh nastopajočih "mrličov"!
Men sta pa vsec. Ne ker bi jih poslusal. Ker sta drugacna in predvsem ker sta probala. Nekaj svojega. Ne komercialni varni shit. On nima prebojnega glasu. Naj uzivata.
Džuro, kopija bosanke Zale, samo, da je ta lepša, se mi zdi