Butast in bogat nekako ne gre skupaj. Vsak je lahko bogat, pa magari je levičar.iPhone je zakon, ne menjam za nič! IPad pa je itak samo povečan iphone...
Nebi rekel Puys ...Imam zadnji iPhone. Januarja pa sem kupil še Galaxy S II... Razlika v sami hitrosti in velikosti in ločljivosti... je za 50% boljša od iphona ... Da ne govorim še o aplikacijah ki se… ...prikaži veče množijo hitreje od iphonea..in ga bodo kmalu prehitele.tako da bom zdaj iphonea prodal obdržal pa Galaxy ...
pa to je že itak jasno.. Iphone je itak sam za šminkerčke..
iPhone je zgolj za butaste otroke bogatih staršev... :))))))))))))
cena je zelo podobna tko da če maš iphona al pa S2 rabš bogate starše...no pač ja odvisno kok si prpravlen dt za telefon
Butast in bogat nekako ne gre skupaj. Vsak je lahko bogat, pa magari je levičar.iPhone je zakon, ne menjam za nič! IPad pa je itak samo povečan iphone...
To da kupiš drag telefon ni potrebno biiti bogat... Jaz sem šparal več mesecev ... Tud z šparanjem lahko prideš do dobrega telefona.
Nee vem kaj je tako super pri temu ogrizku,edino,kar je veličastno je cena,ki je našponana v višave..........................da glava peče.
Nebi rekel Puys ...Imam zadnji iPhone. Januarja pa sem kupil še Galaxy S II... Razlika v sami hitrosti in velikosti in ločljivosti... je za 50% boljša od iphona ... Da ne govorim še o aplikacijah ki se… ...prikaži veče množijo hitreje od iphonea..in ga bodo kmalu prehitele.tako da bom zdaj iphonea prodal obdržal pa Galaxy ...