Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Njegovo velicanstvo Nogomet v vsej svoji velicini. Globalni sport no. 1 na svetu!
Pri nas je LD77 zasencil vse in s podpisom mega pogodbe sprozil pravo evforijo. Sicer pol manjso, kot Leo.
Koga sploh zanima ženski šport, razen kakih luštnih tekmovalk, še najmanj pa možač rokometašic, ki jih premaga vsaka lokalna vaška moška ekipa na nuli! Uredi si prvo stran v Playboyu, pa boš imela tako želeno pozornost, goska razvajena, ne vrti… ...prikaži več se svet okoli tebe!
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Nekateri športi so komercialno precej bolj zanimivi kot drugi. Tako pač je. Ne pove pa to nič o talentu in naporu športnika, da doseže vrh.
Rokometašic je veliko in so nadomestjive, ampak samo eden je Linolej Mesić.
Gledam zgoraj skupinsko sliko. V zemljepisu sem bil res bolj švoh. Ma kaj Francija je v Afriki?
Objavljajo tisto kar prinaša denar in tisto kar jim paše sej so zasebni častnik. Če hoče biti na naslovnici naj zamenja šport
Kaj se dama razburja, saj nogomet ni šport.
Častnik bo pač pisal o tistem, kaj ljudi zanima. In če igraš brezvezni šport pa ne moreš pričakovati, da boš na naslovnici.
Njegovo velicanstvo Nogomet v vsej svoji velicini. Globalni sport no. 1 na svetu! Pri nas je LD77 zasencil vse in s podpisom mega pogodbe sprozil pravo evforijo. Sicer pol manjso, kot Leo.
Koga sploh zanima ženski šport, razen kakih luštnih tekmovalk, še najmanj pa možač rokometašic, ki jih premaga vsaka lokalna vaška moška ekipa na nuli! Uredi si prvo stran v Playboyu, pa boš imela tako želeno pozornost, goska razvajena, ne vrti… ...prikaži več se svet okoli tebe!