"človek",a so ti te besede ušle izpod kontrole,ali...? Pa ni bil meni nikdar župan,niti mi je kot osebnost,bil kako drugače simpatičen.Nekdanji sfaulirani tovariš "miličnik" pač in podrepna vsiljiva,špekulativna muha...
sem že mislim, da bo kaj pisalo, kar bi bilo mogoče zanimivo brati, ... pa kot ponavadi, da ne bi manjkalo reklam, so tudi članki oglasni prostor za nekatere ... res zanimivo
Ma ne, zadnjič je rekel, da je največje bogastvo 600tisoč, ki bi jih rad dobil od države.. Kdo bo pa sedaj ptičje hiške gradil..?
Da mu ni ptičja hišica padla na roko? Al je pa hotu baterije zamenjat v ptičji hišici, pa je z lojtre padu? Franca, si ti tudi s tote lojtre pado?
Golobji tezak je bil v foglezu, pa mu je roko zlomil...
Ico8 od kdaj pa ti za golobe navijaš, aja kot vaš tviteraš 🐦.
Kdor visoko leta, nizko pade.
A se je lov na golobe zacel!???
Ne, kmalu se bo lov na aktivizem iz Trstenjakove pričel. Naj že sprejmejo in udejanijo zakon o prepovedi sovražnega govora po forumih..
@Ender : sovražni govor ne obstaja, obstaja samo govor ki ga ti sovražiš .
Kaj je tako opalil ob steno,ko je izvedl,da ne bo nič s tistega pol milijona + ojrov....
karma je kurba
Ja, ker je natančno kontrolirana od Stvarnika,
In kaj nas to briga?
Lepš bi bla videt slika iz mrliške vežce!!
"človek",a so ti te besede ušle izpod kontrole,ali...? Pa ni bil meni nikdar župan,niti mi je kot osebnost,bil kako drugače simpatičen.Nekdanji sfaulirani tovariš "miličnik" pač in podrepna vsiljiva,špekulativna muha...
Ali je prišel z ladjo ali letalom da je pristal
pozabili so napisat, da se mu je pristanek ponesrečil
Da bi se čimprej stegnil, prašič!
Srušilo ga 600.000 evra.....
Dobra 👍👏👏
Lubenica padla na roko?
Dobra novica, upam, da bo tam tudi ostal.
sem že mislim, da bo kaj pisalo, kar bi bilo mogoče zanimivo brati, ... pa kot ponavadi, da ne bi manjkalo reklam, so tudi članki oglasni prostor za nekatere ... res zanimivo
cimprej se stegn
Nositi masko v bolniški postelji je malce pozno Franček! ! Distanca, maska, cepivo je recept v izogib hospitalizacije!
Cepivo je zelo dober recept za miokarditis in raka.
Franca drži se !
...za lojtro.
Za trapez..... je bilo mišljeno .
Če bi se pravi čas držal za toto lojtro, se mu za trapez ne bi bilo treba.
Županu Maribora želim hitro okrevanje in,da ostane v 2023 še naprej zdrav in fit.
ŽIVEL ŽUPAN MARIBORA FRANC KANGLER!!!!!
Ja, samo če nas ne bi šel molzti z totimi parazitskimi radarji , ... !!!
To se je uredilo,Kangler se je za to zadevo pokesal in opravičil.... .Evo,pri nas v Lj. so zdaj na vsakem koraku. Radar do radarja.