Svet
70423 ogledov

Frajerji driftali po smučišču, ni se dobro končalo

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 19:41 11.januar 2025.

Frajerji ? Debili !!

• Idioti 12:35 12.januar 2025.

Debil si sam !

• sandi76 09:25 13.januar 2025.

@idioti: očitno se je javil eden od debilov !!!

• Idioti 20:35 13.januar 2025.

Ko boš imel pa 59 let vozniškega se pa debilček oglasi in to brez nesreče in kazni za prehitro vožnjo !

• dare326 23:36 11.januar 2025.

Nekaj podobnega se je zgodilo že lani, ko je lokalni frajer driftal, vendar zaradi vez v policiji ni bilo rezultata.

• david193 09:19 12.januar 2025.

vsaj nečemu služi zaprto smučišče. večji problem je verjetmo da ni plačal karte😜

krucefix123 10:40 12.januar 2025.

In kaj potem,kaj vse smo počeli včasih,pa imamo danes spomine.Zombije na telefonu je bolj mrziti kot pa to.Mladost,norost,alko,punce,rock n roll ni da ni,samo tako naprej.

mahatma2 09:45 12.januar 2025.

Te ljudi mirne duše in brez slabe vesti lahko imenujemo z velikimi črkami KRETENI.

• Idioti 12:24 12.januar 2025.

Kreten si sam , ker ne obvladaš situacije v snegu ,ledu, dežju nafti in olju na cestišču . Ne svoje situacije , ker ti voziš "previdno " mogoče tolk , da celo oviraš druge , v snegu sigurno , lahko ...prikaži večko naleti nekdo , ki ga zanese , drsi proti tebi , vozi po tvoji strani , ti pa se userješ in udri na bremzo . Moj nasvet ti pa je , bremza je smrt sam ti tega ne razumeš .

• ferdopis59 09:17 13.januar 2025.

Kaj me brigajo hrvati. Domo imamo svoje probleme in prvo rešimo te potem pa se bomo ukvarjeli z sosedi!

Garancija 08:11 12.januar 2025.

In to na hrvaškem,ne moreš da verjameš

• Luksi 23:50 11.januar 2025.

Kar pomiri me, ko vidom, da se rudi sosednja palicija ukvarja večinoma z mularijo namesto resnim8 kriminalci. Najlažje je loviti norce, ki se izživljajo na snegu...

• bleki 22:27 11.januar 2025.

Kmetavzar.

• Idioti 12:09 12.januar 2025.

Pa a sem jaz res aberveznik , ko v skoraj v vsaki vaši novici preberem kozlarije ! Avto očitno ni obstal zaradi višine snega kot vi namigujete in trdite , ampak se je nekaj zgodilo na sprednjem desnem kolesu . ...prikaži več Ali je zapeljal na kakšen beton, skalo , orodje , količek , skratka ni obtičal zarad snega . Če bi ga bi šli porivat , tako so pa združno gledali v to kolo . Lahko pa da so imeli gor verige in se je desna snela ter se zagozdila v podvozje , ter mogoče še kaj polomila !

• Idioti 12:17 12.januar 2025.

Ko je zapadel vsaki prvi sneg , smo se na parkirišču Tivolija kregal med seboj , kdo bo na vrsti za , sedaj temu rečete driftanje , mi smo pa to počeli na snegu , da nismo gum trafnal. Vožnja ...prikaži veča ala reli po tem parkirišču je bila osnovna šola za vsakega , ki se je zavedal , da je to potrebno obvladati , zaradi svoje varnosti v prometu . No pa se nismo zbiral po internetu ampak po koncu drsanja ob 22 h. Če se samo spomnim , kako mi je to prav prišlo , me zmrazi !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.