Barbara Klajderič (SDS) "blont"🙃. Nekdanja misica in udeleženka šova Kmetija, Špela Hojnik (NSi), tudi "blont"😁. Žanet Breški (Lista Borisa Popoviča) tekmovalka v MasterChef Slovenija "blont"😂 Melissa Pipenbacher (SNS) "blont"😅, Kaja Galič (Pokradimo Slovenijo) "blont"😋, Irgelca 🤮 pa je svojo "blontnost"… ...prikaži večt" že dokazala. Po polpismenem Pojbič parlamentu se nam obeta parlament "blondink"! 🤣🤣🤣
Zdaj pa preverimo se, katere stranke so dejansko kandidirale intelektualke med lepoticami. Katere pa razumejo zenske kot spoliran pleh za statusni simbol
a veste kaj ekipa žurnala24, zdej ste pa prešli vse meje. res lepotice.. mal si oglejte posnetek stranke SD, cel kup dam je gor . res mali ducat, ena celo z brado in hlačami.. in same lepotice... samo pisuni žurnalski,… ...prikaži več, omenili ste pa samo eno ime... ja lady in red je za omenit, vse ostale debeluhinje in možače pa kaj ?
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Mično Evo Irgl ? Hahaha...
Kaj pa Alenka Jeraj Kopriva ? Je tudi ona mična ali bolj anemična ?
Ni lepše v parlamentu od Nataše Sukič in štajerske dive Lidije Divjakove
Barbara Klajderič (SDS) "blont"🙃. Nekdanja misica in udeleženka šova Kmetija, Špela Hojnik (NSi), tudi "blont"😁. Žanet Breški (Lista Borisa Popoviča) tekmovalka v MasterChef Slovenija "blont"😂 Melissa Pipenbacher (SNS) "blont"😅, Kaja Galič (Pokradimo Slovenijo) "blont"😋, Irgelca 🤮 pa je svojo "blontnost"… ...prikaži večt" že dokazala. Po polpismenem Pojbič parlamentu se nam obeta parlament "blondink"! 🤣🤣🤣
Bo pa gledanost. Kletni boti se bojo slinili
Zdaj pa preverimo se, katere stranke so dejansko kandidirale intelektualke med lepoticami. Katere pa razumejo zenske kot spoliran pleh za statusni simbol
https://novice.svet24.si/clanek/novice/kultura/530ae1702aeb3/janez-jansa-ne-pozna-ustave
Ko ima roker v intervjuju vec za povedat kot 90% politike. Hvala za link
Vsem okulistom bi bilo treba licence vzet.....
Barbara je kot tigrica, Kaja pa MILFa. Ostalo je bolj vse slabo, ...
a veste kaj ekipa žurnala24, zdej ste pa prešli vse meje. res lepotice.. mal si oglejte posnetek stranke SD, cel kup dam je gor . res mali ducat, ena celo z brado in hlačami.. in same lepotice... samo pisuni žurnalski,… ...prikaži več, omenili ste pa samo eno ime... ja lady in red je za omenit, vse ostale debeluhinje in možače pa kaj ?
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎