Eni majo raje rabljeno in preizkušeno robo. Mene ne moti s kom spi PV, moti me ko se take začnejo vmešavati v delo vlade in nedoraslega PV ovijajo okoli prsta, da se celo pusti intervjujati javno in jo poveličevati, kot… ...prikaži več da je ne vem kdo, ki bo rešil težave te države. In so postali psi bolj pomembni kot državljani zaradi takiih.
Srećen ,da se je rešil. Samo podajajo si jo enkrat eden drugić drugi norooooooo, kje je keš.
Ta je navadna sponzoruša.
Eni majo raje rabljeno in preizkušeno robo. Mene ne moti s kom spi PV, moti me ko se take začnejo vmešavati v delo vlade in nedoraslega PV ovijajo okoli prsta, da se celo pusti intervjujati javno in jo poveličevati, kot… ...prikaži več da je ne vem kdo, ki bo rešil težave te države. In so postali psi bolj pomembni kot državljani zaradi takiih.
Uigrano, najprej en nick prične, potem ostala imena nadaljujejo maloumno modrovati. Vedno znova in znova smešijo sebe in njihove plačnike..
Njen bivši ima zdaj veliko lepšo in mlajšo sponzorušo.
bi_ba👎 kakšna ugotovitev direktno iz kleti je priletela..
Kako pa kaj še vsi ostali bivši?
Bi rekel, da je kobila pa bi s tem užalil kobile ker so lepše.
Baje greje srce PV. Ne bi rekel, bolj mu greje jajčka, če jih še ima. Po hoji bi rekel, da je brez.
Je vredno Janezu imeti in plačevati aktiviste ob takšni marginalni temi. Propagandno maloumje itaj, vse prenese !
Po pravici povedano, fučka se mi za tole radodajko, vse njene bivše, sedanje in bodoče!
Kaj ni eden mnogih bivših natepačev Tince rekel- Golube najebao si ??