če se prikažeš tukaj gor in sploh če komentiraš ... ne vem, kdo je idiot, prvi, drugi? ... zakaj se sploh s tem ukvarjamo, pa sej se že malo poznamo ... nočem nič rečt, ampak predlagam, da se držimo TEME,… ...prikaži več lahko si pa kaj pomagamo s čem koristnim ali pa svetujemo, vse ostalo je odveč ... zakaj se ne bi tako usmerili
nekateri imajo pač vpliv na medije, ne vem točno kako se kje odločijo za objavo, ampak najbrž se vsi strinjamo, da nič ni zastonj ... sploh v tem času ... načeloma lahko vsak marsikaj reče, zakaj si pa komentiral, je… ...prikaži več res je brezveze ampak , zakaj ne bi komentiral tudi medija ... lahko me izbrišete, če hočete, ampak ... glupost je glupost in vse se prodaja
Koga to sploh zanima!!
munja 👎pazi plačan si, da pišeš prazne komentarje.
tako kot ti, butel
Ne zamerit enderju. NI čisto v redu.
če se prikažeš tukaj gor in sploh če komentiraš ... ne vem, kdo je idiot, prvi, drugi? ... zakaj se sploh s tem ukvarjamo, pa sej se že malo poznamo ... nočem nič rečt, ampak predlagam, da se držimo TEME,… ...prikaži več lahko si pa kaj pomagamo s čem koristnim ali pa svetujemo, vse ostalo je odveč ... zakaj se ne bi tako usmerili
A niso imena teh varnostnikov TAJNA ???
Kuzla ne kuzla z varnostniki al pa brez, taka prasica jih bo rabla cel avtobus. Ko grad gori grofica beži!!!
Tvoj I.P. bo posredovan policiji...toliko v vednost
Haha lakis. Dej pošlji še mojih nešteto IP-jev vsem 8 milijardam ljudi.
Nikoli še nisem nikogar "zašpecal"...je pa lepo, da priznaš "obrt"....Prikletni beboti...
Hrvati bi jima morali dati nagrado, ne pa mi.
Zaslužna pohvala gre rešiteljem samo idiot tega ne more razumet.
nekateri imajo pač vpliv na medije, ne vem točno kako se kje odločijo za objavo, ampak najbrž se vsi strinjamo, da nič ni zastonj ... sploh v tem času ... načeloma lahko vsak marsikaj reče, zakaj si pa komentiral, je… ...prikaži več res je brezveze ampak , zakaj ne bi komentiral tudi medija ... lahko me izbrišete, če hočete, ampak ... glupost je glupost in vse se prodaja
Končno ena dobra novica iz njenih ust, čeprav gre zasluga policistoma. Bravo za policista!
Sem pa mislil, po sliki sodeč, da sta princa in njena visokost, skoraj sem sledil Enderju
Od česa jo varujejo?
anica od Grimsovih napadalcev, ki radi pljuvajo po nedolžnih posrancih sekte.
Kmalu jo bodo pred ''civilno družbo''
S čim pa je Golobova Urška tako ogrožena, da mora imeti 2 varnostnika? A se boji svoje sence?
Ni mi jasno, kdu ľahkú pomisli na tu, da bi se dtaknu bradavičarke, saj je nedodelana spaka
Grof kakšna pa izgleda tvoja mama, če je sposobna roditi in vzgojiti spako..?
Ne sence, excentričnih napadov, levih bingeljnev sploh Jocovega
Si ju sploh zasluži?
Zasluži si jih ne, ji pa po zakonu pripada!
Samo na tviterju ne rabiš varovanja to je, znano dejstvo..