Meni je pa v redu. Najbolj izmed žirantov v Slovenija ima talent. Potem je pa hitro Škufca. Tip ma take, včasih za lase privlečene, ampak suma sumarum je pa v redu. Je pa res, da sem ga jaz tudi enkrat… ...prikaži več gledal na neki firma zabavi in je bil precej nepripravljen, zato pa precej slab. Če se pripravi, potem je super.
Pa poglejte si tega majmuna na TV reklamah, za posrat
Ja, res je seronjo. Reklame za Hof.er so postale negledljive. Vsaka je slabša, pa že prej niso bile bog ve kaj.
Končno je enkrat pristal tam,kjer spada -na sekret papirju.....
Ta Bradavičar je negledljiv , degutanten !
Saj na začetku svoje kariere pa je bil normalen! Sedaj res ni gledljiv, žal mi ga je! On vsekakor misli, da je s svojimi norijami duhovit!
Totalen butl.Sem ga gledal pred leti na novoletni zabavi,naše firme,bolj kretenskih dovtipov še nisem prej niti potem več slišal.
Ni vreden, da ga potegnem čez rit!
Meni je pa v redu. Najbolj izmed žirantov v Slovenija ima talent. Potem je pa hitro Škufca. Tip ma take, včasih za lase privlečene, ampak suma sumarum je pa v redu. Je pa res, da sem ga jaz tudi enkrat… ...prikaži več gledal na neki firma zabavi in je bil precej nepripravljen, zato pa precej slab. Če se pripravi, potem je super.