Ja, gospodična je svojo mladost in materinstvo že "prodala" SDS-ju in zdaj mora vztrajati čim dlje,potem pa na lov za starejšim in predvsem premožnim starčkom, ki bo poskrbel za njen budžet in neizmerno ljubezen....
no imel sem jo priliko videti v zivo ,,truplo ima kar v redu ako jo pogledas v fris kot bi poglrdal kobro ,,tako zoprne babe si pa res ne bi zelel ,,njen izraz pove vse preveč o njej ,,v resnici… ...prikaži veči je tole zeloooo plitek osebek ki se šlepa na janzkov hrbet ,,no taki so pac janezkovi bobnarcki ,,
Kako lepo, ce se na kaksni strani v tisku najde resnica. Nekaj kar je dala narava, je najlepse. Politikov ne maram, ampak politicna lepota je nekaj drugega. Pahor se lahko trudi kolikor hoce pa to nikoli ne bo....
Ja lepota je relativna, resnica je, da se zna urediti in to je vsa resnica. Vsa lepota pa izgine, ko začne govoriti in nakladati v stilu njene stranke.
Ja, gospodična je svojo mladost in materinstvo že "prodala" SDS-ju in zdaj mora vztrajati čim dlje,potem pa na lov za starejšim in predvsem premožnim starčkom, ki bo poskrbel za njen budžet in neizmerno ljubezen....
Ja, fovšarija dela, tipično slovensko, rad bi bil na tem mestu a nisi na pravi strani!
Tudi Bora Đorđević se je rad stisnil k njej....
Ko sedi v parlamentu ima največ opravka s svojimi dolgimi lasmi, saj si jih i vsak trenutek gladi in popravlja.
ja z pičko se daleč pride in Irglova obvlada..........v parlamentu ima pa itak vedno bralne vaje........
S tako primitivnostjo, kot je tvoja, pa nikamor....
Fetihova, koliko krp je na tebi kadar si " razgaljena".
Me prav zanima kako zjutraj zgleda, k se zbudi in ni še nič kozmetike na njej....
no imel sem jo priliko videti v zivo ,,truplo ima kar v redu ako jo pogledas v fris kot bi poglrdal kobro ,,tako zoprne babe si pa res ne bi zelel ,,njen izraz pove vse preveč o njej ,,v resnici… ...prikaži veči je tole zeloooo plitek osebek ki se šlepa na janzkov hrbet ,,no taki so pac janezkovi bobnarcki ,,
Za tak komentar pa moraš biti gejevsko navdahnjen.
gimnazijska maturantka in šiptar
Fasada iz pudra!
Kako lepo, ce se na kaksni strani v tisku najde resnica. Nekaj kar je dala narava, je najlepse. Politikov ne maram, ampak politicna lepota je nekaj drugega. Pahor se lahko trudi kolikor hoce pa to nikoli ne bo....
Posnema Melanio.
Dobra macka 😘
samo fris bi ji moral pokriti ,,pa bi se šlo ,,truplo kar v redu samo zorn fris kor kobra
Kaj pa more, če je lepa...
Lepa? Že nekaj časa samo povprečna. Leta delajo svoje, in Eva tu ni nobena izjema,
Ja lepota je relativna, resnica je, da se zna urediti in to je vsa resnica. Vsa lepota pa izgine, ko začne govoriti in nakladati v stilu njene stranke.
Teli desničarji mi gredo na živce.Imajo samo lepe poslanke.Levičarji imajo pa same bosanke,ki pa so grde.
Hja, saj veš... lepota in pamet ne gresta skupaj... ali eno ali pa drugo... :-)
Če boš to rekel absolutni, ne bo preveč zadovoljna.
no truplo bi se šlo a kaj ko je kot kobra ,zoparna pa kot podrepna muha ,,bogi tisti ki se mecka z njo ,,raje z kaco kot to babo