ja toje pa za na roke se ga vršt ... takih noog pa šenisem vidu .... ja sej dolgčas je , kumarce, pa solata, pa vroče je, pa pradajs pobiramo .... pa pa še tale ža malo starejša .... jest… ...prikaži več bi reku odličen članek .... nekj morš pisat ... mau je že stara ampak mau pa še za prežult, čist dobra je, čist dobra, ni še do konca znucana ... jest bijo kr požuilu, vse kosti , vse ... no joške pa sploh
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Žurnal24, a bi lahko mene zaposlili , prosim.. če že take naslove ( da smo si na jasnem prebral sem naslov in niti črke članka ), objavlate, pa verjemte, boste moje umotvore z veliko večjo lahkot umeščal v javno branje.… ...prikaži več. vroča stegna..a lahko še kakšne podatke naslednjič daste kje, kdaj , po kolk..da ne bo reklama čist mim padla. aja pa mihetu povejte, da ne bo sam na žaru se pasu.
Kaj novinarcek si prvic videl zenska stegna..... sedaj pa ne mores spat.....
A.H.F. je ženska, ampak mogoče pa so ji všeč ženska stegna?
Kok vam pa ta kokos placa za reklamo???
... in zato bi jo treba izvolit, zaradi stegen, ker možgani so pokvarjeni in egoistični... Kakšna veličastna objava ŽURNAL nekaj posebnega.
Bodite prizanesljivi do starke, ni kriva za svoja leta, le za pohlepnost in pokvarjenost..
ja toje pa za na roke se ga vršt ... takih noog pa šenisem vidu .... ja sej dolgčas je , kumarce, pa solata, pa vroče je, pa pradajs pobiramo .... pa pa še tale ža malo starejša .... jest… ...prikaži več bi reku odličen članek .... nekj morš pisat ... mau je že stara ampak mau pa še za prežult, čist dobra je, čist dobra, ni še do konca znucana ... jest bijo kr požuilu, vse kosti , vse ... no joške pa sploh
AP pokazala , da je dokončno ausglajzala
Tako lepa in pametna, da se vozi z barko po morju v Izoli in je s sinovoma pršut, mož jo pa zapusti! Je čisto iztiril?
A bo šla z Janšem na golf na Mauricius?
Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Jao, jao, in to naj bi bil članek?
Če tudi opica v svilo se obleče še vedno kakor opica se krece
to edino tudi zna, vse drugo je obžalovanja vredno
Jansheva odslužena prostitutka
Žurnal24, a bi lahko mene zaposlili , prosim.. če že take naslove ( da smo si na jasnem prebral sem naslov in niti črke članka ), objavlate, pa verjemte, boste moje umotvore z veliko večjo lahkot umeščal v javno branje.… ...prikaži več. vroča stegna..a lahko še kakšne podatke naslednjič daste kje, kdaj , po kolk..da ne bo reklama čist mim padla. aja pa mihetu povejte, da ne bo sam na žaru se pasu.
Ja, in koliko stopinj so imela ta stegna? Beden članek še bolj bednega novinarja ali novinarke. Brez zveze.
Koklja, ki se je sramujemo vsi ptujčani. Pa tako radi smo jo imeli, dokler ni svoje kikle prodala največjemu pacientu v slo.
Tanja je imela mrzle na Triglavu
Od naših političark je glede lepote, razgledanosti in izobrazbe na samem vrhu. Fejst baba.
Tablete vzem...ali pa očala...
Glede pokvarjenosti sigurno prednjači