Slovenija
27439 ogledov

Fižol, v katerem so našli mrtvo podgano, naprodaj tudi v Sloveniji

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 16:08 10.maj 2024.

Ko bi vi vedeli kaj vse požrete v tisti krasni embalaži, bi bruhali dva dni skupaj... Tam kjer se delajo paštete se v nočni izmeni ne hodi odlivat na WC, to je tam tradicija, ampak sečnina je še najmanjši problem....

• munja 19:33 10.maj 2024.

lucky ti pa nič ne ješ?? Kolikor se delaš pametnega, bi lahko vedel, da je v vsaki hrani svinjarija. Tudi pridelek na vrtu ali njivi. Tako da ni vse v fižolu.

luckyss1 20:08 10.maj 2024.

Nerad to razlagam, ker ljudje to sprejemajo kot vsiljevanje, ampak sem vegan in praktično vse kar pojem mi zraste doma...

• munja 22:11 10.maj 2024.

lucky, veganstvo me nič ne moti, dokler se ne vsiljuje tistim, ki to niso, ampak ti tega ne verjamem. Lahko pa še enkrat prebereš moj komentar.

luckyss1 06:42 11.maj 2024.

Sem prebral še enkrat in naj te potolažim, na mojem vrtu ni svinjarije... Razen tiste, ki pade na nepokrit del z dežjem...Ampak ne gre pretiravati v tej smeri, sicer je tudi dihanje nevarno....

• miho 14:25 10.maj 2024.

Zdi se mi, da smo postali malo preveč občutljivi. Ljudje smo s podganami živeli tisočletja in preživeli. Problem je bil samo 1348, ko so se podgane nekje tam v centralni Aziji okužile z verjetno mutirano bakterijo, ki se je nato ...prikaži več razširila po Evropi in povzročila strašno črno smrt, od katere je umrla tretjina prebivalstva. Danes pa lahko z antibiotiki zdravimo mnoge bakterijske okužbe. In tudi danes, ob vsej tej higieni, ni garanta, da ne bo prišlo do izbruha kakšne nove smrtonosne bolezni.

NickMason 13:59 10.maj 2024.

Vsake toliko časa se pojavi tu in tam taka zadeva,iz Mlinotesta pred nekaj leti bil v kruhu mišji drek ,stranka čist ponorela ,kako ne bi ,ko to vidiš preprosto več ne moreš kupit kruha ,vsaj od njih ne.

• munja 19:36 10.maj 2024.

In ti si prepričan, da je bil mišji drek samo tam in samo pred nekaj leti?? V koruzi, pšenici, živijo miši in kaj zdaj??? Kako ste eni naivni!

NickMason 19:47 10.maj 2024.

munja,vmešan v kruh je bil in to namensko

• munja 20:08 10.maj 2024.

Ha, ha, namensko, veš koliko ton je tam pšenice oz. potem moke in nato kruha? Misliš, da kdo to kontrolira, nihče!

NickMason 20:44 10.maj 2024.

munja,saj vem kaj misliš,sem imel strica peka,res je bolje da nihče ne ve kaj se vse not dogaja

• munja 22:14 10.maj 2024.

Nick jaz pa soseda. Tako je povsod, ne samo pri nas in življenje teče dalje...

• andrija 05:37 11.maj 2024.

dobite zastonj meso pa vam ni prav

• Pierre 15:10 10.maj 2024.

Pa kaj, kuhan fižol s podganjim mesom na žaru jedo Kitajci.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.