Ko bi vi vedeli kaj vse požrete v tisti krasni embalaži, bi bruhali dva dni skupaj...
Tam kjer se delajo paštete se v nočni izmeni ne hodi odlivat na WC, to je tam tradicija, ampak sečnina je še najmanjši problem....
lucky ti pa nič ne ješ?? Kolikor se delaš pametnega, bi lahko vedel, da je v vsaki hrani svinjarija. Tudi pridelek na vrtu ali njivi. Tako da ni vse v fižolu.
Sem prebral še enkrat in naj te potolažim, na mojem vrtu ni svinjarije...
Razen tiste, ki pade na nepokrit del z dežjem...Ampak ne gre pretiravati v tej smeri, sicer je tudi dihanje nevarno....
Zdi se mi, da smo postali malo preveč občutljivi. Ljudje smo s podganami živeli tisočletja in preživeli. Problem je bil samo 1348, ko so se podgane nekje tam v centralni Aziji okužile z verjetno mutirano bakterijo, ki se je nato… ...prikaži več razširila po Evropi in povzročila strašno črno smrt, od katere je umrla tretjina prebivalstva. Danes pa lahko z antibiotiki zdravimo mnoge bakterijske okužbe. In tudi danes, ob vsej tej higieni, ni garanta, da ne bo prišlo do izbruha kakšne nove smrtonosne bolezni.
Vsake toliko časa se pojavi tu in tam taka zadeva,iz Mlinotesta pred nekaj leti bil v kruhu mišji drek ,stranka čist ponorela ,kako ne bi ,ko to vidiš preprosto več ne moreš kupit kruha ,vsaj od njih ne.
Ko bi vi vedeli kaj vse požrete v tisti krasni embalaži, bi bruhali dva dni skupaj... Tam kjer se delajo paštete se v nočni izmeni ne hodi odlivat na WC, to je tam tradicija, ampak sečnina je še najmanjši problem....
lucky ti pa nič ne ješ?? Kolikor se delaš pametnega, bi lahko vedel, da je v vsaki hrani svinjarija. Tudi pridelek na vrtu ali njivi. Tako da ni vse v fižolu.
Nerad to razlagam, ker ljudje to sprejemajo kot vsiljevanje, ampak sem vegan in praktično vse kar pojem mi zraste doma...
lucky, veganstvo me nič ne moti, dokler se ne vsiljuje tistim, ki to niso, ampak ti tega ne verjamem. Lahko pa še enkrat prebereš moj komentar.
Sem prebral še enkrat in naj te potolažim, na mojem vrtu ni svinjarije... Razen tiste, ki pade na nepokrit del z dežjem...Ampak ne gre pretiravati v tej smeri, sicer je tudi dihanje nevarno....
Zdi se mi, da smo postali malo preveč občutljivi. Ljudje smo s podganami živeli tisočletja in preživeli. Problem je bil samo 1348, ko so se podgane nekje tam v centralni Aziji okužile z verjetno mutirano bakterijo, ki se je nato… ...prikaži več razširila po Evropi in povzročila strašno črno smrt, od katere je umrla tretjina prebivalstva. Danes pa lahko z antibiotiki zdravimo mnoge bakterijske okužbe. In tudi danes, ob vsej tej higieni, ni garanta, da ne bo prišlo do izbruha kakšne nove smrtonosne bolezni.
Vsake toliko časa se pojavi tu in tam taka zadeva,iz Mlinotesta pred nekaj leti bil v kruhu mišji drek ,stranka čist ponorela ,kako ne bi ,ko to vidiš preprosto več ne moreš kupit kruha ,vsaj od njih ne.
In ti si prepričan, da je bil mišji drek samo tam in samo pred nekaj leti?? V koruzi, pšenici, živijo miši in kaj zdaj??? Kako ste eni naivni!
munja,vmešan v kruh je bil in to namensko
Ha, ha, namensko, veš koliko ton je tam pšenice oz. potem moke in nato kruha? Misliš, da kdo to kontrolira, nihče!
munja,saj vem kaj misliš,sem imel strica peka,res je bolje da nihče ne ve kaj se vse not dogaja
Nick jaz pa soseda. Tako je povsod, ne samo pri nas in življenje teče dalje...
dobite zastonj meso pa vam ni prav
Pa kaj, kuhan fižol s podganjim mesom na žaru jedo Kitajci.