Dober primer dobre prakse dobre vlade: SAMO ZA SANACIJO NLB je država vložila milijardo in pol !! Slovenski državni holding (SDH) je prodal 59,1 odstotka Nove Ljubljanske banke (NLB) po 51,5 evra za delnico in tako v državni proračun prinesel… ...prikaži večel nekaj manj kot 608,4 milijona evrov. Če bo prodan tudi tako imenovani presežni oziroma stabilizacijski delež, ki znaša 5,9 odstotka, bo izkupiček narasel na 669,5 milijona evrov.
vir: DNEVNIK: 10. november 2018
Le kaj je Janša takrat počel na oblasti?
Gargamel dela iz Slovenije Jansevino, kolonijo orbanovine. Banko bi lahko prodali avstrijcem ali belgijcem. Mi pa smo jo ogrom. Sds troli. Tezko vam bo. Ostali z izobrazbo bomo spi*zdil, vi boste pa moral po slovenskim pacientom zivet v vukojebini. Jao.
Kopibara, mene ne zanima preteklost, ne Turki, ne Franc Jožef, ne YU, zanima me prihodnost, kje bodo živeli moji vnuki! Preteklosti se ne da spremeniti, prihodnost je pred nami!!!
Vsi ljudje naj bi bili socialna bitja. Saj verjetno si to mislil? Kakorkoli že, država Slovenija se v zadnjem času zadolžuje preko vseh meja in ni videti, da bi se to v kratkem končalo. Če "dobim" turistične bone, mi praktično… ...prikaži več nič ne pomeni. Če so delavci "na čakanju" že toliko časa, pa je to zame signal, da se denar troši po nepotrebnem in preko vseh meja, Me zanima, če boš še vedno enakega mnenja, ko bo treba vse dolgove vrniti posojilodajalcem.
NKBM je prodala Cerarjeva vlada, kljub nasprotovanju mnogih tudi sodišča. Vprašajte levega pravnika kako to gre. Kdo je prodal Gorenjsko banko srbskemu tajkunu ? Vlada Marjana Šarca. Komunjare leve hinavci in podleži.
Levi, desni, desni levi, dejstvo je da so njihovi apetiti brezmejni. Če pa že moram izbirati pa leve mnogo lažje prebavim. Sicer pa jih od stare garniture levih ni več. So mladi, dokaj novi obrazi, ki se še niso imeli… ...prikaži več možnosti dokazati. Morda bi bil čas, da dobijo priliko. Slabše skoraj ne more biti, kot je.
Čista kolaboracija!
Alenke Bratušek. https://www.finance.si/8336402/Dagmar-Komar-Novo-KBM-je-nadzirala-Alenka-Bratusek
Državljani smo banko dokapitalizirali s 800.000€ ,katero so prodali za 250.000€ . Kje ste bili domorodci ?
Kriv je jazbec in tozba je v teku
Jazbec je bil eksekutor ECB. Tožili bi gal kvečjemu za malomarno izvedbo. ECB off limits...
Je kdo zasledil, da se od njih, kaj kupuje? . To kar delajo je očitno razprodaja Madžarom, ki so bolj pohlepni, kot pridni Kitajci. 😕
Dober primer dobre prakse dobre vlade: SAMO ZA SANACIJO NLB je država vložila milijardo in pol !! Slovenski državni holding (SDH) je prodal 59,1 odstotka Nove Ljubljanske banke (NLB) po 51,5 evra za delnico in tako v državni proračun prinesel… ...prikaži večel nekaj manj kot 608,4 milijona evrov. Če bo prodan tudi tako imenovani presežni oziroma stabilizacijski delež, ki znaša 5,9 odstotka, bo izkupiček narasel na 669,5 milijona evrov. vir: DNEVNIK: 10. november 2018 Le kaj je Janša takrat počel na oblasti?
In kdo so odgovorni ? KOALICAJA OLIGARHOV od leta 91 ! Ni nujno, da si Snowden in ugotoviš kdo so ti osebki .Na Google je vse zapisano .
Gargamel dela iz Slovenije Jansevino, kolonijo orbanovine. Banko bi lahko prodali avstrijcem ali belgijcem. Mi pa smo jo ogrom. Sds troli. Tezko vam bo. Ostali z izobrazbo bomo spi*zdil, vi boste pa moral po slovenskim pacientom zivet v vukojebini. Jao.
A si ti malo omejen,NKBM ni bila v državni lasti zato je ni mogla prodat vlada,kaj ti ni jasno butec levi
Soglasje regulatorja debil
Nevarna kpncentracija kapotala in odvisnost drzave od orbana. Ne vem kdo je tu omejen
Privat banka išče najboljšega ponudnika
A ni bla na začetku ta banka- poštna banka.. potlej so pa kupci delnic pušnili.. NKBM kupi A banako.. zdej pa madžaroš kupi nkbm..
@ jakec... z izobrazbo JA.. med te pa ti ne spadaš..
Še malo, pa nas bo trenutna oblast pomadžarila!😡
Dosedanje so nas je: posrbila, po bosnila, po šiptarjošila..
Gandi123 kaj ni to že nekaj časa Janezov namen?
Kopibara, mene ne zanima preteklost, ne Turki, ne Franc Jožef, ne YU, zanima me prihodnost, kje bodo živeli moji vnuki! Preteklosti se ne da spremeniti, prihodnost je pred nami!!!
Počasi bo resnično potrebno začeti razmišljati o izselitvi, če le ne bo prej zamenjave oblasti.
Kdo te bode pa vzel socialc..
Vsi ljudje naj bi bili socialna bitja. Saj verjetno si to mislil? Kakorkoli že, država Slovenija se v zadnjem času zadolžuje preko vseh meja in ni videti, da bi se to v kratkem končalo. Če "dobim" turistične bone, mi praktično… ...prikaži več nič ne pomeni. Če so delavci "na čakanju" že toliko časa, pa je to zame signal, da se denar troši po nepotrebnem in preko vseh meja, Me zanima, če boš še vedno enakega mnenja, ko bo treba vse dolgove vrniti posojilodajalcem.
Vse po planu ...
Ja zato sedaj turajo viso kartico namesto evrokard katiraje je dražja in veliko manj ugodnosti! J.J. zlat si! Kdaj boš prodaj pi..do svoje urške.
On ma vsaj kaj prodat ! ti pa samo čakalno mesto pred bankomatom, za ekrat na mesec- prejem socialke....
Novinarji bi se morali vprašati, kdo je stal za Apolom
Pametni Madžari. Vedo, kaj delajo!
NKBM je prodala Cerarjeva vlada, kljub nasprotovanju mnogih tudi sodišča. Vprašajte levega pravnika kako to gre. Kdo je prodal Gorenjsko banko srbskemu tajkunu ? Vlada Marjana Šarca. Komunjare leve hinavci in podleži.
Samo tekst bi pa lahko kdo preveril ali pregledal predno objavite, cel kup napak
Maoštija so levaki šezmiraj v Sežani.
Komunajzer Cerar, Šarec in Bratušek so zajebali bančni sistem
Levi, desni, desni levi, dejstvo je da so njihovi apetiti brezmejni. Če pa že moram izbirati pa leve mnogo lažje prebavim. Sicer pa jih od stare garniture levih ni več. So mladi, dokaj novi obrazi, ki se še niso imeli… ...prikaži več možnosti dokazati. Morda bi bil čas, da dobijo priliko. Slabše skoraj ne more biti, kot je.