Popolnoma prav mu dam! Formula 1 je postala zelo redko gledana. Če se spomnim, kako smo bili včasih "pribiti" pred ekranom... Zdaj pa - ni več luštnih deklet na startu, ni akcije, ni dogajanja. Dolgčas.
Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in… ...prikaži več mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Več o temm lahko preberete tukaj
...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com
Formula 1 je bolj podobna kartingu.Morala bi biti tekma prestiža in maksimuma,tu pa vozijo z zlizanimi gumami.
totalno ma prav, formula ja danes ziv dolgcas
Popolnoma prav mu dam! Formula 1 je postala zelo redko gledana. Če se spomnim, kako smo bili včasih "pribiti" pred ekranom... Zdaj pa - ni več luštnih deklet na startu, ni akcije, ni dogajanja. Dolgčas.
Absolutno mu dam prav, totalno brezveze, najbolje da postavijo se prometne znake, radarje,semaforje in lezece policaje...
Google zdaj plačuje od 130 do 180 USD na uro za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem tednu te pogodbe sem zaslužil 8735 dolarjev. Ta služba je res neverjetna in… ...prikaži več mi daje velik delež dohodka vsak dan. Prepričan sem, da boste dobili najboljši rezultat. Več o temm lahko preberete tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob99.Com
Pihh jaz sem odjebal formulo leta 1993, ko sem bil 6 let star, LMAO!