Ta CASH KURA pa je menda res najbolj upravičena, da napiše take komentarje. Ker jo ves svet pozna po... počakaj, po čem že? Exactly, NOTHING (točno, po ničemer)!
Nisem vedela, da je fatalnost povezana samo z zunanjostjo, torej fasado. Zunanjost pa je stvar vsakega posameznika, kar je enim lepo, je lahko drugim grdo. Fatalnost pomeni tudi prijetno, dobrosrčno, prijazno, ustrežljivo bitje, ki niti muhi ne bi storil hudega...
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com
Ta CASH KURA pa je menda res najbolj upravičena, da napiše take komentarje. Ker jo ves svet pozna po... počakaj, po čem že? Exactly, NOTHING (točno, po ničemer)!
Tudi tu se vidi vpliv medijev. Mu je Avdič ali še kak višji šef poleg Dacie zrihtal še fatalca? Za zasluge?
Kar pa se tiče nekoga, ki ima naziv Lepa Afna pa raje ne komentiram...
Res, slaba izbira, za moškega fatalca leta !
Lepa afna... Fatalnost je nekaj več od lepote in končno so to lepoto dejanj ljudje videli. Žal ni vse fasada!
In ko vidijo tega Medota se jim dvigne? Komu ? Ženskam ne. Izgleda, da ga je izbral neki gay loby. No ja, vsaj nekomu je všeč.
Nisem vedela, da je fatalnost povezana samo z zunanjostjo, torej fasado. Zunanjost pa je stvar vsakega posameznika, kar je enim lepo, je lahko drugim grdo. Fatalnost pomeni tudi prijetno, dobrosrčno, prijazno, ustrežljivo bitje, ki niti muhi ne bi storil hudega...
Najprej se zbira za otroke potem se troši za bedake.
"Fatalni moški" , "influencerji" in podobne zgodbice so samoprimocija za ljudi. Sploh ti drugi trpijo za pomanjkanjem potreb po resnem delu!
A je to .....
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com