Eni bolni kmetje... .Kdo pa je v policiji??? Taki,ko so bili doma revni kot cerkvene miši,podvrženi raznoraznim KD in korupciji in hoteli zagotovljen kruh v javni upravi,da so si lahko malo finančno opomogli.
in kaj je tuki čudnega ? prvi razpis pade. v drugem, za katerega bodo pa vedli samo trije bo pa cena uradno za pol nižja. tako kot se šika pri vseh licitacijah. saj veste firmo v stečaj, potem pa jo… ...prikaži več prodajat samemu sebi po treh licitacijah, ko daš zanjo za škatlico šibic. pa lahk se zodi da se bo še mal dotankal v tisti rezervoar po prodaji...oh pa kaj vam pravim jest malo šolo nisem naredu iz tega foha, prašte doktorje znanosti iz teh rabot,
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
No, nekaj je sigurno...Palicaji vsaj rabljene pameti ne morejo prodajati...
Kaj so se jim čisto skisali možgani... .Tud zastonj ga ne vzamem,eventuelno za ogrevanje.
kakršen minister, takšni neposredni izvrševalci... Direktorja urada za podporo bi blo treba k..... itak pa se mu jebe ker ne bo več dolgo na položaju
No, to so pač vrhunski "strokovnjaki" iz starih policijskih vicev.
Polne riti hočejo biti še bolj polne riti, kjer je komaj kaj prostora, ker vsi zlesti noter hočejo.
Eni bolni kmetje... .Kdo pa je v policiji??? Taki,ko so bili doma revni kot cerkvene miši,podvrženi raznoraznim KD in korupciji in hoteli zagotovljen kruh v javni upravi,da so si lahko malo finančno opomogli.
in kaj je tuki čudnega ? prvi razpis pade. v drugem, za katerega bodo pa vedli samo trije bo pa cena uradno za pol nižja. tako kot se šika pri vseh licitacijah. saj veste firmo v stečaj, potem pa jo… ...prikaži več prodajat samemu sebi po treh licitacijah, ko daš zanjo za škatlico šibic. pa lahk se zodi da se bo še mal dotankal v tisti rezervoar po prodaji...oh pa kaj vam pravim jest malo šolo nisem naredu iz tega foha, prašte doktorje znanosti iz teh rabot,
Kaj jim je zmankal dnara zarad protestov 🤣🤣🤣
I D I O T !!!!!!!!
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Sukićka, ali po domače, študentska pićka, tik tak, tik tak, tik … ………
Sukićka, ali po domače, študentska pićka, tik tak, tik tak, tik … ………
Bedak SDS-ovski.