Evrovizija postaja čista kopija parade ponosa le, da se dogajanje seli v zaprt prostor. Torej je povsem jasno kdo upravlja s konceptom in zato nekdo, ki bi se danes na tem odru prikazal konvencionalno oblečen, z normalnim nastopom, ne bi… ...prikaži več zaslužil niti za burek...
"Obstajata dve vrsti svetovne zgodovine: uradna, lažna, namenjena šolskemu pouku, in tajna, ki prikriva prave vzroke dogodkov."
Honoré de Balzac (1799-1850)
eni pač najdejo nekaj na netu in si mislijo "evo, to je pa res" ... včasih so samo jehovci prodajal razodetje, danes je pa tega malo morje ... odkrito povedano sploh ne vem kaj naj naredim ... mogoče žreb, da… ...prikaži več se odločim za pravo sekto in resnico ... danes je težko živet pri taki izbiri resnic
moj predlog je, vedski spisi, bhagavat ghita in podobno ... precej logično, smiselno, brez okultizma, malikovanja in podobnega sranja ... no vse je ena kurčeva iluzija, mi pa iščemo svojo odrešitev ... AMPAK! z vso odgovornostjo, bog nas nič ne… ...prikaži več sili, ampak vedno pomaga
Da smo izvedeli, da so se Irci s to predstavo uvrstili v finale, smo čakali skoraj do konca. Bitje, ki je pelo, je bilo že čisto na tleh od razočaranja... Kar se Evrovizije tiče, smo videli že veliko bolj nenavadnih… ...prikaži več reči od te....mene je bolj čudilo tekanje enega moškega, ki naj bi ustvaril vtis, da je brez gat....Nimam pojma kaj je bilo bistvo....
Ančka ne bluzi! V zgodovini Evrovizije je za enkrat najbolj šokanten nastop še vedno v lasti finske hardrock glasbene skupine Lordi! Nastop in pojava tega črnega hudičaka je v primerjavi z njihovim epskim nastopom in pojavo nula, zero, 0!!!
Evrosong je že zdavnaj postal Evrocirkus. Potrebno je ukinit glasbo in naj nastopajoči samo še prikazujejo svoje izpade, na koncu pa se nagradi tistega, ki ima najbolj butasto predstavo !
Vse skupaj je postalo že "nagnusno" in izgubilo prvotni pomen pesmi Evrovizije🤔
Že dolgo nazaj. In Slovenija ponosno zastopa parado kiča in popolne debilnosti.
Evrovizija postaja čista kopija parade ponosa le, da se dogajanje seli v zaprt prostor. Torej je povsem jasno kdo upravlja s konceptom in zato nekdo, ki bi se danes na tem odru prikazal konvencionalno oblečen, z normalnim nastopom, ne bi… ...prikaži več zaslužil niti za burek...
Čas bi bil, da se Evrovizija končno preimenuje v Evrocirkus !
Eurolgbt+
Pede.ajsekfest v vsem svojem blišču in bedi! Z musko tole nima zveze, edino z Nočjo Čarovnic?
Določena etnija, prostozidarji in križarji častijo Moloha, pd Satana.
Sami ritopiki,in lizike
To z glasbo nima več nobene veze, postalo je tekmovanje v bizarnosti...
to ni podobno drugemu kot tuljenju.. psihiča ali zdrogiranca ko ga grabijo krči... BRUH
"Obstajata dve vrsti svetovne zgodovine: uradna, lažna, namenjena šolskemu pouku, in tajna, ki prikriva prave vzroke dogodkov." Honoré de Balzac (1799-1850)
in ker si ti posvečen, so ravno tebi izročili ta pravo ... kdaj in kje naj se ti pridemo priklonit?
Lojs, kažeš vso razkošje svojega neznanja: Honoré de Balzac, ta stric je to napisal, ne jaz...
Antivaxer, pa je vedel ali je to le zgodba? Če hočeš vedeti, zgodovina je na kratko le serija bitk, vojn, umorov. In pišejo jo zmagovalci.
eni pač najdejo nekaj na netu in si mislijo "evo, to je pa res" ... včasih so samo jehovci prodajal razodetje, danes je pa tega malo morje ... odkrito povedano sploh ne vem kaj naj naredim ... mogoče žreb, da… ...prikaži več se odločim za pravo sekto in resnico ... danes je težko živet pri taki izbiri resnic
Lojs, to pa takoj podpišem!
moj predlog je, vedski spisi, bhagavat ghita in podobno ... precej logično, smiselno, brez okultizma, malikovanja in podobnega sranja ... no vse je ena kurčeva iluzija, mi pa iščemo svojo odrešitev ... AMPAK! z vso odgovornostjo, bog nas nič ne… ...prikaži več sili, ampak vedno pomaga
Amen
Da smo izvedeli, da so se Irci s to predstavo uvrstili v finale, smo čakali skoraj do konca. Bitje, ki je pelo, je bilo že čisto na tleh od razočaranja... Kar se Evrovizije tiče, smo videli že veliko bolj nenavadnih… ...prikaži več reči od te....mene je bolj čudilo tekanje enega moškega, ki naj bi ustvaril vtis, da je brez gat....Nimam pojma kaj je bilo bistvo....
Zaradi takih in podobnih izrojenih osebkov gre Evropa in njena izprijena demokracija v propad. In mi se čudimo kako imajo lahko Rusi radi Putina.
Tak folk treba tepst...samo to
Ančka ne bluzi! V zgodovini Evrovizije je za enkrat najbolj šokanten nastop še vedno v lasti finske hardrock glasbene skupine Lordi! Nastop in pojava tega črnega hudičaka je v primerjavi z njihovim epskim nastopom in pojavo nula, zero, 0!!!
EVROSATANIZEM
Evrosong je že zdavnaj postal Evrocirkus. Potrebno je ukinit glasbo in naj nastopajoči samo še prikazujejo svoje izpade, na koncu pa se nagradi tistega, ki ima najbolj butasto predstavo !
Kar O.K. le pentagramu manjka en krak..
satanisti vseh dežel združite se, da vaš gospodar ne bo imel preveč dela, ker vas bo naenkrat uničil
satanisti uživajte , dokler vas gospodar ne zapusti
Se vidi, da ne čitate Hidden Truth na Telegramu! Mi antivaxerji ga čitamo in smo na tekočem...bog se nas usmili, če je vse res!
Pač ljubiš pravljice. In še ponosen si na to.
a je to kakšen nov film , kjer so same pošasti ... če je tako, potem vse verjamem