Goni jih v božjo mater,kakšni begunci in kurac,80 % je izkoriščevalcev našega sistema.
Mi delamo za afrikance ko sužnji,kaj bomo cel kontinent preselili v to jebeno evropo.
A mi pustite vsaj dihat.
Govorite v svojem imenu, ne v mojem... zaščitil bom tiste, ki si to zaslužijo, nikakor pa ne musličke čarapanske migrante s sumljivo preteklostjo in sovražnostjo do evropske kulture.
Evropejci si želijo zaščititi begunce....ja itak, to so mokre sanje manjšine v EU.
kake bučke pa to pišete ... naslov bi moral bit obrate... gvno sterat iz evrope ne pa noter uvažat
Goni jih v božjo mater,kakšni begunci in kurac,80 % je izkoriščevalcev našega sistema. Mi delamo za afrikance ko sužnji,kaj bomo cel kontinent preselili v to jebeno evropo. A mi pustite vsaj dihat.
Čimdlje te lenuhe in parazite od Evrope, čimdlje!!!!!
V TUJ SAMOSTAN NE HODI S SVOJIMI PREDPISI (RUSKI).. - BOLJE JE SOVRAŽNIKA ZADRŽATI ZUNAJ HIŠE, KOT GA PODITI IZ NJE (ZULUJSKI)
Govorite v svojem imenu, ne v mojem... zaščitil bom tiste, ki si to zaslužijo, nikakor pa ne musličke čarapanske migrante s sumljivo preteklostjo in sovražnostjo do evropske kulture.