Tudi Karel je neke vrste milni mehurček, ki se preveč napihuje in napočil je čas, da končno poči! In se odklopi od državnih jasli! Kljub temu, da še upokojencem ni "zrihtal" 1000 € pokojnine!!! Tudi to so bili milni mehurčki!
Na žalost se gopod še vedno svaljka po slovenskem političnem prostoru in nikako ne prizna svojih grehov. Je pa velik problem MC, ker očitno ne najde pravih in poštenih kadrov :http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/122077/cisti-kadri-ali-od-kje-jemati
lažnjiva glista !gleda v oči Slovencem in se*je !btw ti klovn :za ta "milni mehurček" slovenski delavec dela skoraj vse leto !!!!in zraven podpira tudi tvoj seksualni turizem (če o tem že pišejo vsa trobila… ...prikaži več )upam da tvoja soproga ni tako nora kot si sam, in da vivodova zanjo ni samo "milni mehurček " !!!cmerar, UKREPAJ !!!!
Prav zaradi takšnih izjav / ker tudi ti podpiraš piz...., ki se dogajajo pri nas, boš kmalu tudi ti milni mehurček. Ja vedno si bil moj kandidat, ker pa ne držiš nobene besede in se grebeš samo zase, si odpikal.… ...prikaži več Ampak ne samo pri meni. Vse več ljudi vidi, kakšen kaliber si.
Mah, vsi so isti, nihče ne bo nikoli odstopil, ker se je izkazalo, da se pri nas vse pomete pod preprogo, obraza pa ti ljudje tako ali tako nimajo.
Tega Erjavca bi bilo potrebno za nekaj časa zapreti v samico, da bo prenehal gobcati, ko je to najmanj potrebno.
Tudi Karel je neke vrste milni mehurček, ki se preveč napihuje in napočil je čas, da končno poči! In se odklopi od državnih jasli! Kljub temu, da še upokojencem ni "zrihtal" 1000 € pokojnine!!! Tudi to so bili milni mehurčki!
A " Kahl " da bi odstopil ? Prej bo Sava tekla proti Gorenjski, kot bo vseznalec in minister za karkoli, odstopil ! Pa kaj bi njegova mama rekla ?
Na žalost se gopod še vedno svaljka po slovenskem političnem prostoru in nikako ne prizna svojih grehov. Je pa velik problem MC, ker očitno ne najde pravih in poštenih kadrov :http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/122077/cisti-kadri-ali-od-kje-jemati
kharli, pošlji mi par teh milnih mehurčkov ....sedaj moram celo leto delat za enega samega
ne pravijo mu zastonj " teflonski Korl"
kahl go home
Erjavec do home.................
seveda je za njega korupcija hec ki ga ne jemlje resno.
karl erjavec bi že zdavnaj moral biti izstopljen iz slo. politke,itak imamo v politki že preveč klovnov,da o kakih patrijah niti ne govorim
Karrrrel odstopi in končaj z izsiljevanjem. DESUS in upokojenci te ne potrebujejo.
lažnjiva glista !gleda v oči Slovencem in se*je !btw ti klovn :za ta "milni mehurček" slovenski delavec dela skoraj vse leto !!!!in zraven podpira tudi tvoj seksualni turizem (če o tem že pišejo vsa trobila… ...prikaži več )upam da tvoja soproga ni tako nora kot si sam, in da vivodova zanjo ni samo "milni mehurček " !!!cmerar, UKREPAJ !!!!
Naš Mlakonja Cerar,pa njegova transparentnost in pošteni kadri,nam rinejo nož v hrbet.
Navaden smrtnik je državi dolžan 20 evrov mu oblast kožo sleče, oni pa kradejo in kradejo je pa samo majhen milni mehurček in zgodi se nič.
Prav zaradi takšnih izjav / ker tudi ti podpiraš piz...., ki se dogajajo pri nas, boš kmalu tudi ti milni mehurček. Ja vedno si bil moj kandidat, ker pa ne držiš nobene besede in se grebeš samo zase, si odpikal.… ...prikaži več Ampak ne samo pri meni. Vse več ljudi vidi, kakšen kaliber si.
Samo od sebe se ponuja vprašanje,kolikšen del milnega mehurčka je pospravil v žep Erjavec?