klinček pa bi se ti res upal srečati z menoj kajti to lahko takoj uredim!Da vidim ,če boš potem še tako lajal!Lahko ti dam kontaktni telefon pokliči pa se zmeniva!
Ja kaj pa mislite gospodje kakšna škoda bo za banana republiko,če odstopite:NAGNAT VAS JE TRBA NA KITAJSKO TAM BI VAS ŽE ZDAVNAJ OBESLI NA VSAK SEMAFOR.
Škoda je Gantarja, Erjavec pa bo že znal pristaviti svoj lonček in se zagrebsti za novo ministrsko mesto. Iskreno upam, da mu bo enkrat pošteno spodrsnilo.
ko ga j... ce je pa kreten z virantom vred
zaden cajt podrepnik
klinček pa bi se ti res upal srečati z menoj kajti to lahko takoj uredim!Da vidim ,če boš potem še tako lajal!Lahko ti dam kontaktni telefon pokliči pa se zmeniva!
tudi mene motijo tvoji komentarji pa tega ne obešam na zvon,srečno
Jaz sem ti dal samo možnost soočenja ,da te vidim veliki hrabri za tipkovnico!Drugače sem ti pa veliko bližje kot si misliš!
Saj Desus še pa nikjer ni zdržal!
kaj je klinšek,a si v gate spustu??
v tvoje gec
če bi Erjavec izstopil iz vseh funkcuj bi blo najboljše za nas vse!!!
Je pač težko tem starejšim inkontinenčnežem.?
Kaj vse tlači našo zemljo, kakšen primitivizem?O, groza!Za kozlat!
ja,glavo,da si mi ga povleku...
večjega primitivca,pametnjakoviča in lažnivca kot si ti res še nisem zasledil v življenju,scott...
Ja kaj pa mislite gospodje kakšna škoda bo za banana republiko,če odstopite:NAGNAT VAS JE TRBA NA KITAJSKO TAM BI VAS ŽE ZDAVNAJ OBESLI NA VSAK SEMAFOR.
prav bova šla pa skupaj na pivo
Škoda je Gantarja, Erjavec pa bo že znal pristaviti svoj lonček in se zagrebsti za novo ministrsko mesto. Iskreno upam, da mu bo enkrat pošteno spodrsnilo.
Še boljše bi bilo, če bi se odselil iz Slovenije, ker dela samo zgago!!!