KAKŠNA nevoščljivost neki. Esmeralda je zelo korektna in preprosta ženska, ki je pač pričakovala povabilo na poroko. Tudi ostale smo ga. Sama privoščim veliko sreče damjanu in eriki, a meni pri njej diši po tem, da se je ob koncu… ...prikaži več šova malo dvignila..
Zakaj pa bi vabila nekoga ki je bil napaljen na njenega izvoljenca....Prav je/sta naredila ...
Pa ni Erika po župi priplavala ,Damjan še manj,Esmeralda bi lahko imela svojo poroko,če ne bi bila tako zvišena in domišljava,nje gre samo za profit.
zelo srečna družinica! Pri tej gospej pa malo diši po nevoščljivosti.
aha, spet nevoščjivost............Erika ima pravico povabiti kogarkoli pač ona želi. SREČNO ERIKA IN DAMIJAN.
Meni Erika, tudi ni bila prav nič všeč. Ko se spomnim, kako je stalno očrnila in metala polena pod noge svoji konkorentki, mi potsane zelo slabo. Fuj
KAKŠNA nevoščljivost neki. Esmeralda je zelo korektna in preprosta ženska, ki je pač pričakovala povabilo na poroko. Tudi ostale smo ga. Sama privoščim veliko sreče damjanu in eriki, a meni pri njej diši po tem, da se je ob koncu… ...prikaži več šova malo dvignila..