Avto /avto/iz-druge-roke
4461 ogledov

Novi podatki: Slovenija je med slabšimi

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar karjola
    karjola 20:49 08.oktober 2022.

    Ne primerjati slovenije z neko razvito državo kot je nemčija ker smo še vedno na balkanu po razvoju in mentaliteti. Plače so temu primerne, tudi hrana in tehnika je za vzhodni trg.

  • Toma 09:45 08.oktober 2022.

    Analogija plačam!

  • Toma 09:57 08.oktober 2022.

    Ko bodo izdelovali le še avte na prazne akumulatorje, bodo lahko lepo zaprli tovarne saj zaslužka ne bo! Prvo 5k plače pol pa dalje!

  • peter4 08:18 09.oktober 2022.

    Proizvajalci so ubrali napacno smer razvoja. Iz nisne proizvodje terencev za ribice in gozdarje so razvili sminkerske terence ki so visji in tezji od enoprostorcev. Nato so zaceli znizevat normalna vozila limuzine hachbacke in karavane, da so vsa po vrsti ...prikaži več postala neprakticna, sedaj se pa cudijo da ljudje kupujejo SUV, in ukinjajo enoprostorce da proizvajajo spet se drazje elektricarje. Suvi imajo visjo porabo, kar se lepo odraza v zgoraj napisanem. O cenah pa no comment.

  • dizelcek 17:06 08.oktober 2022.

    Bil bi že čas da novinarji ne napenjate zgodb, eko, bio, ekološko in še ne vem kaj. Svet se uničuje vse je vedno manj kvalitetno in vedno več je smeti samo zaradi vaše ekologije. Prvo kar bi bilo potrebno, bi ...prikaži več bilo potrebno nezadovoljnim zelenim ekologom dati pravo delo v roke, ne da fantazirajo in perejo glave narodu. Sveta človek ne bo spremenil na bolje kar se tiče segrevanja in emisij, kvečjemu za kakšnih par miljard ga bo dražje prodal ker tovarne s takšno hitrostjo delajo nekvalitetne izdel

  • tlacan 09:50 08.oktober 2022.

    Je tako težko razumeti, da 10% bogatih ne more bistveno vplivati na ekologijo? Večina si novega avta sploh ne more privoščiti. Tudi avtomobilska industrija je napihnila cene, kot nepremičninski sektor. Povprečno dober avto dosega ali presega 1/2 cene majhnega stanovanja ...prikaži več v bolj ugodni regiji.

    • tlacan 10:32 08.oktober 2022.

      Dodal bi: Manjša hiša v Medžimurju je vredna 40k€, Berlingo je sedaj samo električni in ga ne moremo postaviti niti v srednji razred pa stane 35k€+. Glede na to bodo take članke lahko pisali tudi v prihodnje. Prodaš hišo, da ...prikaži več bi si kupil okoljsko sprejemljiv avto.

    • Toma 20:35 08.oktober 2022.

      Jebi ga! Razloži to EU budalam tipa Bulc, ki se ji je nekaj sanjalo, da se bomo letos ali drugo leto že vsi vozili z AI-mobili!

  • dizelcek 17:05 08.oktober 2022.

    Bil bi že čas da novinarji ne napenjate zgodb, eko, bio, ekološko in še ne vem kaj. Svet se uničuje vse je vedno manj kvalitetno in vedno več je smeti samo zaradi vaše ekologije. Prvo kar bi bilo potrebno, bi ...prikaži več bilo potrebno nezadovoljnim zelenim ekologom dati pravo delo v roke, ne da fantazirajo in perejo glave narodu. Sveta človek ne bo spremenil na bolje kar se tiče segrevanja in emisij, kvečjemu za kakšnih par miljard ga bo dražje prodal ker tovarne s takšno hitrostjo delajo nekvalitetno robo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.