Pa še podvprašanje: A na to temo se vsevedi ender3 ni nič oglasil?
kaj je v slovenskem parlamentu kjer so vsi zavedeni?
Ne vidijo, da sami sebi lažejo, ker jim vid - razum zamegljujejo trenutne koristi in jim ni mar za lastne državljane. 🤔
Ne, ne dozdeva se samo tebi, dozdeva se vam vsem levakom! Poglej kaj delate v GB v sinergiji z "muslići"!
Ne vem no, meni ravno Musk ne deluje kot ena naivčina.
A se samo meni dozdeva, da se Masku že počasi rola, kot se že nekaj časa rola Trampu. Človek strategije že dnevno menjuje, kot posrane gate. Tramp šinfa njegove električne avtomobile, Mask ga pa na veliko podpira. Razume naj kdor lahko.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Pa še podvprašanje: A na to temo se vsevedi ender3 ni nič oglasil?
kaj je v slovenskem parlamentu kjer so vsi zavedeni?
Ne vidijo, da sami sebi lažejo, ker jim vid - razum zamegljujejo trenutne koristi in jim ni mar za lastne državljane. 🤔
Ne, ne dozdeva se samo tebi, dozdeva se vam vsem levakom! Poglej kaj delate v GB v sinergiji z "muslići"!
Ne vem no, meni ravno Musk ne deluje kot ena naivčina.
A se samo meni dozdeva, da se Masku že počasi rola, kot se že nekaj časa rola Trampu. Človek strategije že dnevno menjuje, kot posrane gate. Tramp šinfa njegove električne avtomobile, Mask ga pa na veliko podpira. Razume naj kdor lahko.