To je vprašanje za miljon. Kje jih bomo filali? Jedrske ne smemo, prav tako vetrne, sončne so premalo, hidro so škodljive..... po moje najbolje da ekoteroriste damo na pedalinote z generatorji in bojo proizvajali zeleno energijo.....
Res mi ni jasno zakaj toliko truda oko reklamiranja tehsuper jajc, ki si jih lahko ptivošči Golobček in enih par drugih. Ostali se itak poserjemo na zvezdo!
Zanima me,kdaj bo vlada kupila električna vozila,in kje jih bodo filali?sprašujem za prjatla
To je vprašanje za miljon. Kje jih bomo filali? Jedrske ne smemo, prav tako vetrne, sončne so premalo, hidro so škodljive..... po moje najbolje da ekoteroriste damo na pedalinote z generatorji in bojo proizvajali zeleno energijo.....
Na dolg vladni izlet do Bruslja in na Kosovo lizat obrezanega lulčka šiptarjem, bodo vedno zamujali, saj rang zahteva postanke.
V Avstriji je isti avto s podobno opremo za 30000 evrov ceneje. Imam občutek, da se pri nas nekdo norčuje iz državljanov.
Res mi ni jasno zakaj toliko truda oko reklamiranja tehsuper jajc, ki si jih lahko ptivošči Golobček in enih par drugih. Ostali se itak poserjemo na zvezdo!
Ta zvezda ni petokraka pa tudi Davidova ni, če še nisi vedel.