Šport
120 ogledov

Naftarji so se znesli nad Kralji

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 15:27 27.april 2024.

    Kdaj se bomo bralci znesli nad poročanje avtorja in STA..Kot, da nimamo svojih športnikov in športa dosti doma.

  • PasjaProcesija 09:00 27.april 2024.

    Živ polom. Dobra stran je lahko le, da se po takšnem debaklu poražena moštva pogosto vrnejo z močno tekmo. Marsikaj je šlo narobe. Izstopa predvsem razglašena obramba. Vratar ne prinaša dodane vrednosti. V napadu ni globine (edini gol je ponovno ...prikaži več dosegel Kopitarjev napad). Igra z igralcem več je bila na tej tekmi za EDM 3/7, za LA pa 0/5. V seriji je 7/14 za EDM in 0/10 za LA. EDM nima le boljšega kadra, za katerega je zadolžen izključno generalni direktor. Očitno ima tudi boljši trenerski štab.

    • PasjaProcesija 09:07 27.april 2024.

      Tekma je bila sicer ne le groba, pač pa kar umazana. LA je z živci na robu in se kljub zaostanku v zmagah samo 2:1 zdi trenutno zmaga v seriji težko dosegljiva. Težka noč za Kopitarja. Pri golu za 4:1 ...prikaži več je imel možnost poslati ploščico iz obrambne tretjine, nato je bilo prepozno. Njegova nervoza je bila očitna. Zapletel se je v prerivanje v Smolarjevem stilu "celo uro sem ga držal, a le enkrat vžgal". V večeru se je iskrilo večkrat in na več frontah, pravi pretep je bil le en.

    • PasjaProcesija 09:11 27.april 2024.

      https://www.youtube.com/watch?v=QZzizk6G1V4 Posnetek zdrahe, kjer je bil vpleten tudi Slovenec. Ob odhodu na klop za kaznovane je namenil še nekaj barvitih besed, ni pa bilo točno vidno komu, sodniku ali nasprotniku. S tem je pridelal še dodatni 2 minuti kazni in ...prikaži več poleg Englundovega naleta je EDM tako imel igralsko premoč 5-na-3 in tekma je bila rezultatsko odločena. Ta druga kazen (nešportno vedenje) je bila sicer (pre)strogo dosojena. Končnica je, pravi hokej, izreče se marsikaj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.