Preberi si 90. člen Ustave RS. Kolikor mi je znano zato, ker bi sicer praktično vsako povečanje davkov zlahka padlo na referendumu. Sej partija je danes pri nas res samo še ena, SDS.
antiJanša množice sploh ne moti, če bodo po novem plačevali višje davke, ker so enostavno PROTI, da mi manjše, ... ker smo proti, bomo nameno plačali višje davke
Kolikor vem referendum proti davčnemu zakonu itak ni dovoljen.
me pa res zanima, kdo ti je to povedal ... očitno je tudi parlament in vse stranke nekaj nepotrebnega ... jaz sem ZA enopartijski sistem
Preberi si 90. člen Ustave RS. Kolikor mi je znano zato, ker bi sicer praktično vsako povečanje davkov zlahka padlo na referendumu. Sej partija je danes pri nas res samo še ena, SDS.
sds je stranka, medtem ko je svoboda le gibanje ... le zakaj bi sploh rabili stranke, res čudno
SDS je partija ne stranka.
SdS je, sekta maloumnih vernikov, demokracija jim je tuja, ker služijo samo svojemu nezmotljivemu Vodji.
dva različna imena za isto stvar, v čem je razlika, ne razumem
SDS je naravna nesreca za Slovenijo, zato je treba proti njenim nebuloticnim predlogom tudi tako ukrepati.
Pa mi povejte, če folk ni nor da zagovarja višje davke!
če je posvetovalni, potem naj ga pa predlagatelj plača...
antiJanša množice sploh ne moti, če bodo po novem plačevali višje davke, ker so enostavno PROTI, da mi manjše, ... ker smo proti, bomo nameno plačali višje davke