Res ji zelim veliko moci in srece in predvsem zdravja za oba soncka.
Ampak zakaj pri vragu pise v anglescini?V cem je fora?Saj pa ni mednarodno znana in ni nek VIP.
Tudi meni se zdi, da mnogi "znani", ki so znani samo v Sloveniji, objavljajo svoje zgodbe v angleškem jeziku, kot, da jim Slovenščina zelo malo pomeni :(
Ja,po moje tut malo kombinacija manjvrednostnega kompleksa in prevec kopiranja svetovnih zvezdnic.Ne razumem tega,res ne.Se Slovenci ji po moje ne sledijo ,kaj sele tujci.Hmmm...
Res ji zelim veliko moci in srece in predvsem zdravja za oba soncka. Ampak zakaj pri vragu pise v anglescini?V cem je fora?Saj pa ni mednarodno znana in ni nek VIP.
Tudi meni se zdi, da mnogi "znani", ki so znani samo v Sloveniji, objavljajo svoje zgodbe v angleškem jeziku, kot, da jim Slovenščina zelo malo pomeni :(
Ja,po moje tut malo kombinacija manjvrednostnega kompleksa in prevec kopiranja svetovnih zvezdnic.Ne razumem tega,res ne.Se Slovenci ji po moje ne sledijo ,kaj sele tujci.Hmmm...
'Nekdo' mora na (osvežitveni) tečaj angleščine ... Ali pa naj raje piše v slovenščini.